|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec celje
14.6.2010 21:17:11   
suzanica
Živjo, zanimajo me izkušnje z vrtci v Celju - npr. Gaberje, Hudinja, Levček, vrtec pri don boskku. Katerega priporočate oziroma ga ne priporočate? Pa še to- kdaj naj oddam vlogo, če ga želim vpisati nekje marca 2011. Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec celje
14.6.2010 21:26:18   
frtina
oj!
Kolikor je meni znano, bi mogla dat prošnjo za sprejem v vrtec za marec2011 že letos (do 23.4.) z opombo, da bi otroka vključila marca. Tako je bilo pri meni... čeprav med letom zelo redko sprejmejo kakšnega otroka, med tem, ko septembra v večini primerov sprejmejo vse (tako so mi rekli v V. Tončke Čečeve).
Mi smo dobili vrtec na Hudinji user posted image

lp

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2010 21:38:50   
suzanica
In kako ste zadovoljni? Imajo kaj dodatnih dejavnosti na hudinji?

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 21:41:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2010 9:06:27   
Neni13
Dobro jutro,

sina (star 2 leti) sem vpisala s septembrom. Vlogo v Don Boskov lahko oddaš kadar koli. Poznam 2 mamici, ki imata tam otroke in sta zeloooo zadovoljni. Sem pa slišala, da lahko ima otrok nato malo težav pri vstopu v šolo, saj v tem vrtcu vse težave rešujejo na lep način, vzgojiteljica takoj pristopi, če pride do pretepa itd.. Žal smo tukaj pristali na čakalni listi.
Nato sem dala vlogo v Zara (Nova vas). Tukaj smo dobili. Sem tudi dobila priporočila, da je dobro. Za hči, ki bo stara novembra 1 leto, niso sprejeli vloge, ker naj bi bilo po zakonu, da morajo s 1. septembrom napolniti vsa mesta in ne morejo "šparati" mesta. Vse kar je med letom je pa evidenčni vpis. Tako, lahko samo upam, da se bo novembra našlo še kako prosto mesto, drugače pa privat varstvo. Naj bi pa bili javni vrtci v Celju med seboj povezani in lahko daš vlogo samo v enega in napišeš, v katero enoto želiš, da otrok hodi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2010 12:21:55   
butt3rfly
moj tamali hodi v vrtec tončke čečeve, s katerim sem super zadovoljna. vzgojiteljice so ful prijazne, igralnice so lepo opremljene, igrišče imajo zraven vrtca, mnenja sem, da imajo dosti dejavnosti, s katerimi vzpodbujajo razvoj otrok.
doma sem na hudinji, vendar ga še za sedaj ne bom prestavila sem, ker se mi zdi fajn, da je lahko z svojim bratrancem skupaj. kolikor so mi znanke povedale, pa je tudi na hudinji vse ok, otroci so lepo poskrbljeni in zaposleni.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?