vrtec celje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

suzanica -> vrtec celje (14.6.2010 21:17:11)

Živjo, zanimajo me izkušnje z vrtci v Celju - npr. Gaberje, Hudinja, Levček, vrtec pri don boskku. Katerega priporočate oziroma ga ne priporočate? Pa še to- kdaj naj oddam vlogo, če ga želim vpisati nekje marca 2011. Lp.

frtina -> RE: vrtec celje (14.6.2010 21:26:18)

oj!
Kolikor je meni znano, bi mogla dat prošnjo za sprejem v vrtec za marec2011 že letos (do 23.4.) z opombo, da bi otroka vključila marca. Tako je bilo pri meni... čeprav med letom zelo redko sprejmejo kakšnega otroka, med tem, ko septembra v večini primerov sprejmejo vse (tako so mi rekli v V. Tončke Čečeve).
Mi smo dobili vrtec na Hudinji [sm=bravo.gif]

lp

suzanica -> RE: vrtec celje (14.6.2010 21:38:50)

In kako ste zadovoljni? Imajo kaj dodatnih dejavnosti na hudinji?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.6.2010 21:41:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neni13 -> RE: vrtec celje (15.6.2010 9:06:27)

Dobro jutro,

sina (star 2 leti) sem vpisala s septembrom. Vlogo v Don Boskov lahko oddaš kadar koli. Poznam 2 mamici, ki imata tam otroke in sta zeloooo zadovoljni. Sem pa slišala, da lahko ima otrok nato malo težav pri vstopu v šolo, saj v tem vrtcu vse težave rešujejo na lep način, vzgojiteljica takoj pristopi, če pride do pretepa itd.. Žal smo tukaj pristali na čakalni listi.
Nato sem dala vlogo v Zara (Nova vas). Tukaj smo dobili. Sem tudi dobila priporočila, da je dobro. Za hči, ki bo stara novembra 1 leto, niso sprejeli vloge, ker naj bi bilo po zakonu, da morajo s 1. septembrom napolniti vsa mesta in ne morejo "šparati" mesta. Vse kar je med letom je pa evidenčni vpis. Tako, lahko samo upam, da se bo novembra našlo še kako prosto mesto, drugače pa privat varstvo. Naj bi pa bili javni vrtci v Celju med seboj povezani in lahko daš vlogo samo v enega in napišeš, v katero enoto želiš, da otrok hodi.

butt3rfly -> RE: vrtec celje (15.6.2010 12:21:55)

moj tamali hodi v vrtec tončke čečeve, s katerim sem super zadovoljna. vzgojiteljice so ful prijazne, igralnice so lepo opremljene, igrišče imajo zraven vrtca, mnenja sem, da imajo dosti dejavnosti, s katerimi vzpodbujajo razvoj otrok.
doma sem na hudinji, vendar ga še za sedaj ne bom prestavila sem, ker se mi zdi fajn, da je lahko z svojim bratrancem skupaj. kolikor so mi znanke povedale, pa je tudi na hudinji vse ok, otroci so lepo poskrbljeni in zaposleni.

Stran: [1]