|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočna debata...
19.7.2005 0:37:48   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:

A bomo kakšno rekle pred spanjem, RR-ovke?
Jaz vam enostavno moram povedati, da je danes moj srečni dan, ker mi ga je polepšala ena od RR-ovk (zaenkrat še ne povem, katera)... Mi je pa uresničila željo, o kateri sem razmišljala leto dni... In sedaj potrebujem idejo, kako naj se ji zahvalim... Njena dolžnica sem...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nočna debata...
19.7.2005 0:45:27   
Aleksandrin
Daj, daj kaj nas mučiš, povej kaj dogaja?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nočna debata...
19.7.2005 0:46:25   
Anonimen

Ne, zaenkrat še ne smem. Resno. Ampak verjemi, Aleksandrin, takoj, ko bom lahko in če bom lahko, vam bom razbobnala celotno zgodbo, ker je res vredna tega, da jo vse veste...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nočna debata...
19.7.2005 0:46:48   
Annny
Zdaj nas bo pa matrala..nas firbce babje:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nočna debata...
19.7.2005 0:48:19   
Annny
:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Nooo, potem bomo pa počakali, da bo ta dobra vila dala žegen za objavo:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nočna debata...
19.7.2005 0:49:17   
Anonimen

Res bo treba, ja. Saj se komaj zadržujem, ampak... Bom držala besedo, tako, da... Verjemi, da zgodba seže v srce... Vsaj tistim je, ki vemo zanjo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nočna debata...
19.7.2005 0:51:28   
Annny
BBBBZZZZZZZZZ, jst si bom vse nohte pogrizla, tko sem firbčna, hehe:)-:)-:)-

Punce, kaj počnete ob tej nočni uri tukaj gor? Zakaj se ne cartljate z dragiji pod toplimi odejami???:):)-:)-:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nočna debata...
19.7.2005 0:51:57   
Anonimen

Moj :love: je v službi... Jaz pa izjemoma doma...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nočna debata...
19.7.2005 0:55:01   
Annny
Jaz sem bila pa zdaj na vrsti za menjavanje pleničke..zdaj se mi pa nič ne da nazaj spat..ampak moram, ker je naša tamala pravi vragec- vstane že pred sedmo..jaz pa kot zombi8):)

Kerensa, zdaj imaš še čas, da se spočiješ, potem ko bo tu štručka, bo težka;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nočna debata...
19.7.2005 0:56:05   
Anonimen

Jaz pa nič utrujena, to je problem...
Sicer sem pa enkrat to že dala skozi, pa mi tudi ni bilo hudega... Sem imela full energije, tako, da upam, da bo tokrat enako... Drugače bom pa mojega :love: "vpregla"...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nočna debata...
19.7.2005 1:01:59   
Annny
Srečka ti- prav neverjetna si, jaz pa ne morem brez spanja:):zaspan::zaspan::zaspan:
Zdaj pa grem.zzzzzzzzzzz..:):)

Saj je kar nekaj aktivnih uporabnic priklopljenih, pa se zgleda nobeni ne da klepetat..:):)8)

Bomo pa še zjutraj kakšno rekle, a ne:rozica:
Nočko:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nočna debata...
19.7.2005 1:02:37   
Anonimen

Ni panike... Lepo spančkaj... Pa-pa!

Je še kakšna tukaj, da kaj rečemo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nočna debata...
19.7.2005 1:10:15   
Anonimen

Če vas ni, vas pa ni... :((:((:((
Grem še malo pred TV, pa bom kar tam zaspala, namesto pred računalnikom... Danes bom imela vsaj o čem sanjati (lepem)... 9nebesa

Lahko noč, RR!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nočna debata...
19.7.2005 1:54:05   
petra.horzi
ja jz sm tud še tuki, sam sm šla mal stran od računalnika k so me že prov oči bolele
sj pomoje delam ful napak v vseh postih, k komi še gledam, sam spat pa ne morem
sva se z :love: učeri mal skregala-no ne lih skregala, sam jz sm bla tok razočarana!
v petek mi je oblubu, da bom v nedeljo pr njemu spala (prej sm skor vsak dan, zadnjih 14 dni se pa kr neki premisli in pol nism pr njemu), ker je v petek pa soboto še delal in je reku da bi se rad ornk spočil in da bom v nedeljo sigurn pr njemu
pol sm bla pa jz dopoldne v nedeljo mal tečna in je reku pol popoldne da ne bom pr njemu in sm kr skor histerična ratala
pol sm pa izklopla telefon, k rabm mal miru da si živce spočijem
tko da zdej že več k cel dan nisva govorla in ne vem če ga bom jutr (oz dons:)) sploh poklicala al ga bom šele v sredo
ne vem-bom vidla kako se bom počutla
uglavnem njemu je ful bed, ampak sm murekla da rabm mir in je reku da nej ga pokličem k bom pripravljena
sj zdej se dela kao neobčutljivga pa neprizadetga pa tko naprej, pa ko da mu je vseen če sva sploh skupi, sam če bi šla pa narazen bi se mu pa zmešal
vem ker se je to zgodil januarja (jz sm mela dost in sva "končala") pol je pa 14 dni jokal pa ne vem kaj vse počel in oblublal in prisegal in sm jz valda popustila k se je tud men skor zmešal brez njega

sory, zdej sm se ful razpričala, sej ni treba vsem brat tega( :)zdej je že prepozn a ne:)) sam je ful sedl to napisat k že cel dan to zadržujem v seb
sj drugač to spada pod temo družina in odnosi pa vseen
mejte se, pa ne se kregat k je brez veze:)
lp
petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?