Nočna debata... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Nočna debata... (19.7.2005 0:37:48)

:bravo::bravo::bravo:

A bomo kakšno rekle pred spanjem, RR-ovke?
Jaz vam enostavno moram povedati, da je danes moj srečni dan, ker mi ga je polepšala ena od RR-ovk (zaenkrat še ne povem, katera)... Mi je pa uresničila željo, o kateri sem razmišljala leto dni... In sedaj potrebujem idejo, kako naj se ji zahvalim... Njena dolžnica sem...

Aleksandrin -> Nočna debata... (19.7.2005 0:45:27)

Daj, daj kaj nas mučiš, povej kaj dogaja?!

Anonimen -> Nočna debata... (19.7.2005 0:46:25)

Ne, zaenkrat še ne smem. Resno. Ampak verjemi, Aleksandrin, takoj, ko bom lahko in če bom lahko, vam bom razbobnala celotno zgodbo, ker je res vredna tega, da jo vse veste...

Annny -> Nočna debata... (19.7.2005 0:46:48)

Zdaj nas bo pa matrala..nas firbce babje:)-:)-:)-

Annny -> Nočna debata... (19.7.2005 0:48:19)

:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Nooo, potem bomo pa počakali, da bo ta dobra vila dala žegen za objavo:)-:)-

Anonimen -> Nočna debata... (19.7.2005 0:49:17)

Res bo treba, ja. Saj se komaj zadržujem, ampak... Bom držala besedo, tako, da... Verjemi, da zgodba seže v srce... Vsaj tistim je, ki vemo zanjo...

Annny -> Nočna debata... (19.7.2005 0:51:28)

BBBBZZZZZZZZZ, jst si bom vse nohte pogrizla, tko sem firbčna, hehe:)-:)-:)-

Punce, kaj počnete ob tej nočni uri tukaj gor? Zakaj se ne cartljate z dragiji pod toplimi odejami???:):)-:)-:ups:

Anonimen -> Nočna debata... (19.7.2005 0:51:57)

Moj :love: je v službi... Jaz pa izjemoma doma...

Annny -> Nočna debata... (19.7.2005 0:55:01)

Jaz sem bila pa zdaj na vrsti za menjavanje pleničke..zdaj se mi pa nič ne da nazaj spat..ampak moram, ker je naša tamala pravi vragec- vstane že pred sedmo..jaz pa kot zombi8):)

Kerensa, zdaj imaš še čas, da se spočiješ, potem ko bo tu štručka, bo težka;)

Anonimen -> Nočna debata... (19.7.2005 0:56:05)

Jaz pa nič utrujena, to je problem...
Sicer sem pa enkrat to že dala skozi, pa mi tudi ni bilo hudega... Sem imela full energije, tako, da upam, da bo tokrat enako... Drugače bom pa mojega :love: "vpregla"...

Annny -> Nočna debata... (19.7.2005 1:01:59)

Srečka ti- prav neverjetna si, jaz pa ne morem brez spanja:):zaspan::zaspan::zaspan:
Zdaj pa grem.zzzzzzzzzzz..:):)

Saj je kar nekaj aktivnih uporabnic priklopljenih, pa se zgleda nobeni ne da klepetat..:):)8)

Bomo pa še zjutraj kakšno rekle, a ne:rozica:
Nočko:sloncek:

Anonimen -> Nočna debata... (19.7.2005 1:02:37)

Ni panike... Lepo spančkaj... Pa-pa!

Je še kakšna tukaj, da kaj rečemo?

Anonimen -> Nočna debata... (19.7.2005 1:10:15)

Če vas ni, vas pa ni... :((:((:((
Grem še malo pred TV, pa bom kar tam zaspala, namesto pred računalnikom... Danes bom imela vsaj o čem sanjati (lepem)... 9nebesa

Lahko noč, RR!

petra.horzi -> Nočna debata... (19.7.2005 1:54:05)

ja jz sm tud še tuki, sam sm šla mal stran od računalnika k so me že prov oči bolele
sj pomoje delam ful napak v vseh postih, k komi še gledam, sam spat pa ne morem
sva se z :love: učeri mal skregala-no ne lih skregala, sam jz sm bla tok razočarana!
v petek mi je oblubu, da bom v nedeljo pr njemu spala (prej sm skor vsak dan, zadnjih 14 dni se pa kr neki premisli in pol nism pr njemu), ker je v petek pa soboto še delal in je reku da bi se rad ornk spočil in da bom v nedeljo sigurn pr njemu
pol sm bla pa jz dopoldne v nedeljo mal tečna in je reku pol popoldne da ne bom pr njemu in sm kr skor histerična ratala
pol sm pa izklopla telefon, k rabm mal miru da si živce spočijem
tko da zdej že več k cel dan nisva govorla in ne vem če ga bom jutr (oz dons:)) sploh poklicala al ga bom šele v sredo
ne vem-bom vidla kako se bom počutla
uglavnem njemu je ful bed, ampak sm murekla da rabm mir in je reku da nej ga pokličem k bom pripravljena
sj zdej se dela kao neobčutljivga pa neprizadetga pa tko naprej, pa ko da mu je vseen če sva sploh skupi, sam če bi šla pa narazen bi se mu pa zmešal
vem ker se je to zgodil januarja (jz sm mela dost in sva "končala") pol je pa 14 dni jokal pa ne vem kaj vse počel in oblublal in prisegal in sm jz valda popustila k se je tud men skor zmešal brez njega

sory, zdej sm se ful razpričala, sej ni treba vsem brat tega( :)zdej je že prepozn a ne:)) sam je ful sedl to napisat k že cel dan to zadržujem v seb
sj drugač to spada pod temo družina in odnosi pa vseen
mejte se, pa ne se kregat k je brez veze:)
lp
petra

Stran: [1]