nananaja
|
kapica v vozičku se mi zdi absolutno preveč za ta čas, tudi ne bi dala dolgih rokav, kvečjemu bi mu čez bodi s kratkimi za v stanovanju dala še tanek puloverček, nogavičke se mi pa zdijo vredu, samo jih itak dol zbrcajo. lahko mu pa daš kapico gor, kadar ni v vozičku, sploh, če je pri laskih povprečen in jih nima ali pa ima povsem tanke in kratke, to pa je pomembno, bolj kot same rokice in nogice. npr. s pleničko čez voziček, a tako, da bo imel zrak, da ne bo v vozičku savna joj, a ne narediš s to pleničko ravno zaporo za zrak, jst, ko delam vlažne inhalacije zase, se ravno s tetra pleničko pokrijem, da se naredi savna pod njo. za moje pojme je otrok v primernem vozičku (košara ali vodoraven sedež z baldahinom) povsem dovolj zaščiten pred soncem, mogoče mu v tem času ne daš prevleke čez košaro, ampak samo pokriješ nogice s pleničko, kadar nanje direktno sije sonček. Če voziček stoji, ga obrneš stran od sonca, sonček na sprehodu pa nikoli ne bo tako močno in dolgo sijal nanj, da bi mu škodoval.
|