Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 19:49:35
|
|
|
|
urshak
|
v hladilniku
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 19:50:16
|
|
|
|
rožica2
|
v kleti
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 19:53:06
|
|
|
|
Čebel@
|
hladilniku
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 19:59:25
|
|
|
|
ledenaa
|
Na omarici v kuhinji
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 20:17:42
|
|
|
|
čaki
|
in koliko časa ostane svež v haldilniku???
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 20:19:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: čaki in koliko časa ostane svež v haldilniku??? mi ga ponavadi v 2 dneh pojemo....ga imam pa v tistem škrniclu iz trgovine+vrečka
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 20:22:45
|
|
|
|
čaki
|
to moram probat
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 9.6.2010 22:21:09
|
|
|
|
ronja
|
V tisti leseni zadevi za kruh. Navadno ga dam samo v tisto papirnato vrečko. Včasih sem dajala še še polivinilasto čez, da se ne izsuši, samo zadnje čase sem s tem nehala, ker tam hitreje splesni. Če je samo v papirnati, se samo izsuši in je še vedno uporaben za kruhove cmoke, recimo. Itak pa nikoil ne jemo kruha, ki je starejši od 2-3 dni, takrat že novega naredim.
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 10.6.2010 14:47:58
|
|
|
|
Jessy
|
Pri nas hleb kruha ob nakupu razrežemo na 4 dele, štruco pa na 3, nato pa v polivinilasto vrečko zaprem in v skrinjo. Kruh sproti jemljemo iz skrinje in odtalimo v mikrovalovki, drgač pa pustiš v polivinilasti vrečki na sobni temperaturi in čez 1 uro bo že za uporabo. Odkar ga imamo v skrinji, ga ne mečemo več stran in kruh je vsakič svež kot iz trgovine.
|
|
RE: KRUH V VROČINI 10.6.2010 16:20:17
|
|
|
|
noranate
|
jaz ga shranjujem v tisti plastični posodi (tuperver al neki podobnega). mami pa ga kar v hladilnik da.
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 11.6.2010 10:33:50
|
|
|
|
arabela*
|
vedno i poleti i pozimi imamo kruh v hladilniku
|
|
RE: KRUH V VROČINI 26.6.2010 22:07:53
|
|
|
|
Ribica **
|
Kruh v hladilniku? Bljak Mi ga damo ven iz papirnate vrecke, samo v sumeco vrecko, pa v platneno vreco potem, ker imamo tu pac kruh. Zdrzi 4 dni brez problema, plesnet zacne kak 5, 6 dan .. je pa 4. dan ze itak tko zanic, da ni vec za jest, ce ga slucajno ne porabimo.
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 29.6.2010 14:12:37
|
|
|
|
dory
|
prej smo meli toaste,ki smo jih mel kar v hladilniku...no potem so nas vse po vrsti zaprli, sem začela kupovat žemlje...sveže vržem v zamrzovalnik in po potrebi jemljem ven...odtajam v mikrovalovki ali pa se sama v dveh urah...tko mam zmer svež kruh :)
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 29.6.2010 14:33:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
Kruh kupujemo dnevno, svežega, kolikor ga pač porabimo. Sicer ga hranimo v (hladni) shrambi v vrečki iz kartona + plastični vrečki in do zdaj s plesnivostjo nismo imeli nobenih problemov (tudi če je kruh ostal na zalogi kak dan ali dva več). V skrinji imamo pa ponavadi rezervo...
|
|
RE: KRUH V VROČINI 1.7.2010 9:18:13
|
|
|
|
Martinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pri nas hleb kruha ob nakupu razrežemo na 4 dele, štruco pa na 3, nato pa v polivinilasto vrečko zaprem in v skrinjo. Kruh sproti jemljemo iz skrinje in odtalimo v mikrovalovki, drgač pa pustiš v polivinilasti vrečki na sobni temperaturi in čez 1 uro bo že za uporabo. Odkar ga imamo v skrinji, ga ne mečemo več stran in kruh je vsakič svež kot iz trgovine. enako ... ali kupim celo vrečko žemljic in jih potem po potrebi vzamem iz skrinje po eno in eno ... sicer če želim hitro odtaljenega ga dam za 4 minutke (četrtino kruha) v mikrovalovno na oddtaljevanje pa je...
|
|
|
|
RE: KRUH V VROČINI 8.7.2010 2:07:58
|
|
|
|
dejann
|
takole :najbolš da kupimo toliko kruha kot ga dnevno pojemo drugače ga pa kar v kuhinji shranimo nujno v original žaklu za kruh in v vrečko malo zavijemo in zrak istisnemo tako je dobr več dni 4,5dni ali več se pa neupam govort kako bi biv še dobr mogoče res v hladilniku ali celo v skrinji itd...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?