|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je večji zločin?
2.6.2010 12:19:27   
Nenya
http://24ur.com/novice/crna-kronika/odpeljal-avto-s-tujim-otrokom-vred.html

Odvzem(=ugrabitev) mladoletne osebe GLOBA ali 1 leto zapora

odvzem motornega vozila 2 leti zapora.

Hmmmmmmmmm

< Sporočilo je popravil Nenya -- 2.6.2010 12:32:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je večji zločin?
2.6.2010 12:26:58   
mala maja
vse skupaj je malo mimo. sej bom popljuvana......ampak da greš pustiti v avtomobilu otroka ni dobro, pa čeprav priznam da tud sama v loklani trgovini večkrat naredim. Da pa pustiš štiriletnika v avtomobilu s ključi vred, pa še pijanca zravenuser posted image ....to je pa mimo.

Dec bi mogel dobit nagrado za dobro šolo , ne pa kazen...baba butasta a potlej k bi se ji mali odpeljal bi tud jokala.user posted image

jaz sem bila zadnjič na dvorišči sem ravno odhajala ko me je ujela kolegica. mali v stolčku, stojim zraven avtomobila , čvekam user posted image user posted image in ključi v avtu. Še predno sem se dobro zavedala je mali sedel za volanom in obrnil ključ. HB je avto samo cuknil...me je pa groza kaj bi se lahko zgodilo.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 2.6.2010 12:33:20 >

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj je večji zločin?
2.6.2010 12:30:38   
ledenaa
A mater pa ne bo nobene kazni dobilauser posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj je večji zločin?
2.6.2010 21:15:39   
Lilu23
to je itak možno samo v sloveniji, kjer sta zdrav razum in logika itak skregani z vsem... o mamici pa raje niti ne bi...  tudi njo bi "kaznovala" za njeno neodgovornost!!!!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj je večji zločin?
3.6.2010 9:04:50   
koala
Otroka se NE PUŠČA v avtu NIKOLI in niti za dve minuti!!!!! Kazen bi si definitivno zaslužila oba, mati in tip ki se je opit vsedel za volan in odpeljal z majnim otrokom v avtu.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lilu23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj je večji zločin?
3.6.2010 9:18:00   
picola1
Spet en članek, v katerem manjka en kup enih informacij...Ali je mati poznala tega 'storilca'? Ali je vedela, da je pijan? Lahko da je napihal 0, 56 promila in so napisali, da je bil opit...Lahko da ga je mati poznala (in njen sine tudi)...A ve ne bi v nobenem primeru pustile otroka potem s tem človekom v avtu al kaj? Pa skočte not sam po eno malenkost...?
Pa kolikokrat je bla tema tukej na RR, če ste kdaj otroka pustile v avtu za par minut...kolikor se spomnim, jih je večina odgovorila, da ja...sploh če so ravnokar zaspali...pa itak, če ni sončne pripeke, itd...
Torej se mi zdi, da bi že skor vsaka mama morala bit kaznovana, no...user posted image

Torej članek napisan točno tako, da se ima folk lahko nad čim za zgražat...Ker če bi napisali vsa dejstva, potem ne bi bilo več tako zanimivo...

In ja...lahko je bil to tujec, lahko je bil vidno pijan...v tem primeru bi pa tut jst mamo kaznovala, ja...Ampak tega se iz članka ne da razbrat...

_____________________________

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj je večji zločin?
3.6.2010 9:57:11   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Otroka se NE PUŠČA v avtu NIKOLI in niti za dve minuti!!!!! Kazen bi si definitivno zaslužila oba, mati in tip ki se je opit vsedel za volan in odpeljal z majnim otrokom v avtu.

kako že gre? Sodijo naj samo,....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj je večji zločin?
3.6.2010 14:35:46   
Nenya
OK, vprašanje - nobenemu od vas se ne zdi mal čudno da za ugrabitev otroka dobiš SAMO 1 leto ali celo le globo??? Za odvzem motornega vozila pa 2 leti?

Vem da 24ur ni ravno najbolj zanesljiv ampak tega si verjetno niso zmislili?

Kdo je zdaj kriv za to, kje je bil otrok, ključi itd je težko soditi, še posebej ker 24ur vedno pišejo senzacionalistično in tako se lahko hvalijo da so najbolj brana(= klikana) multimedijska spletna stran.

Ja, tudi jaz sem že pustila otroka v avtu, ampak nikoli s ključi v vžigu in ne za dolgo časa, če so pripeti v stolčkih se meni to ne zdi nič takega (najini še nista napredovali v jahače ali kaj takega). Ponavadi sem avto zaradi njihove varnosti zaklenila in pustila okno odprto če je bilo toplo. Na soncu, sredi poletja pa seveda nisem pustila otroka zaprtega v avtu z zaprtimi vrati in stekli.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj je večji zločin?
3.6.2010 16:17:04   
ledenaa
picola pa četudi je poznala tega tipa a ti bi otroka pustila z človekom ki je pod vplivom alkoholauser posted image

Za tvoje vprašanje je moj odg. ne ne bi ,otrok je vedno z mano in nikoli ,absolutno nikoli sam v avtu

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj je večji zločin?
4.6.2010 12:07:57   
picola1
Napisala sem, da morda sploh ni bilo videt, da je pod vplivom alkohola...Lahko je napihal 0,53 promila in je spil dve pivi...lahko da ga je ta ženska pobrala dvesto metrov pred trgovino in sploh še ni imela časa ugotovit, da je pijan...sama pa je skočila v trgovino sam po ene čike...Razumeš ka hočem povedat? Da je članek napisan tako, da prav zavede človeka, da razmišlja samo na en način-iz kje je razvidno, povej mi prosim, da je bil vidno pijan, da ga ženska ni poznala, da ženska redno pušča otroka v avtu, da bi tut drugače pustila ključe v ključavnici, če bi bil otrok v avtu sam, itd itd itd v nedogled.

Kot sem napisala, ne ne bi pustila otroka samega v avtu s ključi, niti s tujcem, niti s pijanim znancem...Čeprav občasno pustim hčerko v avtu za kako minuto samo in to na tak način kot je napisala nenya...sploh pa ne vidim problema, če jo lahko vmes celo vidim. Ali misliš, da bi morala bit zarad tega kaznovana?
Sam ni poanta v tem, ampak v članku, ki je napisan tako samo zato, da se ga bere. To me moti- ker pljuvamo po nekomu samo zato, ker smo si sami ustvarili neko sliko, ki morda sploh ne drži. Ali pa tudi-sam tega ne vemo.


_____________________________

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




kozmetika za novorojenčka
tina202

katero firmo kozmetike ste uporabljale za novorojenčka? ( šampone, hladilna mazila... ). kaj mi priporočate?

to.to (32%)

bubchen (35%)

nivea (23%)

makra (10%)


Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!