Kaj je večji zločin? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Nenya -> Kaj je večji zločin? (2.6.2010 12:19:27)

http://24ur.com/novice/crna-kronika/odpeljal-avto-s-tujim-otrokom-vred.html

Odvzem(=ugrabitev) mladoletne osebe GLOBA ali 1 leto zapora

odvzem motornega vozila 2 leti zapora.

Hmmmmmmmmm




mala maja -> RE: Kaj je večji zločin? (2.6.2010 12:26:58)

vse skupaj je malo mimo. sej bom popljuvana......ampak da greš pustiti v avtomobilu otroka ni dobro, pa čeprav priznam da tud sama v loklani trgovini večkrat naredim. Da pa pustiš štiriletnika v avtomobilu s ključi vred, pa še pijanca zraven[sm=smiley19.gif]....to je pa mimo.

Dec bi mogel dobit nagrado za dobro šolo , ne pa kazen...baba butasta a potlej k bi se ji mali odpeljal bi tud jokala.[sm=zmeden.gif]

jaz sem bila zadnjič na dvorišči sem ravno odhajala ko me je ujela kolegica. mali v stolčku, stojim zraven avtomobila , čvekam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]in ključi v avtu. Še predno sem se dobro zavedala je mali sedel za volanom in obrnil ključ. HB je avto samo cuknil...me je pa groza kaj bi se lahko zgodilo.




ledenaa -> RE: Kaj je večji zločin? (2.6.2010 12:30:38)

A mater pa ne bo nobene kazni dobila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Lilu23 -> RE: Kaj je večji zločin? (2.6.2010 21:15:39)

to je itak možno samo v sloveniji, kjer sta zdrav razum in logika itak skregani z vsem... o mamici pa raje niti ne bi...  tudi njo bi "kaznovala" za njeno neodgovornost!!!!




koala -> RE: Kaj je večji zločin? (3.6.2010 9:04:50)

Otroka se NE PUŠČA v avtu NIKOLI in niti za dve minuti!!!!! Kazen bi si definitivno zaslužila oba, mati in tip ki se je opit vsedel za volan in odpeljal z majnim otrokom v avtu.




picola1 -> RE: Kaj je večji zločin? (3.6.2010 9:18:00)

Spet en članek, v katerem manjka en kup enih informacij...Ali je mati poznala tega 'storilca'? Ali je vedela, da je pijan? Lahko da je napihal 0, 56 promila in so napisali, da je bil opit...Lahko da ga je mati poznala (in njen sine tudi)...A ve ne bi v nobenem primeru pustile otroka potem s tem človekom v avtu al kaj? Pa skočte not sam po eno malenkost...?
Pa kolikokrat je bla tema tukej na RR, če ste kdaj otroka pustile v avtu za par minut...kolikor se spomnim, jih je večina odgovorila, da ja...sploh če so ravnokar zaspali...pa itak, če ni sončne pripeke, itd...
Torej se mi zdi, da bi že skor vsaka mama morala bit kaznovana, no...[sm=zmeden.gif]

Torej članek napisan točno tako, da se ima folk lahko nad čim za zgražat...Ker če bi napisali vsa dejstva, potem ne bi bilo več tako zanimivo...

In ja...lahko je bil to tujec, lahko je bil vidno pijan...v tem primeru bi pa tut jst mamo kaznovala, ja...Ampak tega se iz članka ne da razbrat...




Moyca_ -> RE: Kaj je večji zločin? (3.6.2010 9:57:11)

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Otroka se NE PUŠČA v avtu NIKOLI in niti za dve minuti!!!!! Kazen bi si definitivno zaslužila oba, mati in tip ki se je opit vsedel za volan in odpeljal z majnim otrokom v avtu.

kako že gre? Sodijo naj samo,....




Nenya -> RE: Kaj je večji zločin? (3.6.2010 14:35:46)

OK, vprašanje - nobenemu od vas se ne zdi mal čudno da za ugrabitev otroka dobiš SAMO 1 leto ali celo le globo??? Za odvzem motornega vozila pa 2 leti?

Vem da 24ur ni ravno najbolj zanesljiv ampak tega si verjetno niso zmislili?

Kdo je zdaj kriv za to, kje je bil otrok, ključi itd je težko soditi, še posebej ker 24ur vedno pišejo senzacionalistično in tako se lahko hvalijo da so najbolj brana(= klikana) multimedijska spletna stran.

Ja, tudi jaz sem že pustila otroka v avtu, ampak nikoli s ključi v vžigu in ne za dolgo časa, če so pripeti v stolčkih se meni to ne zdi nič takega (najini še nista napredovali v jahače ali kaj takega). Ponavadi sem avto zaradi njihove varnosti zaklenila in pustila okno odprto če je bilo toplo. Na soncu, sredi poletja pa seveda nisem pustila otroka zaprtega v avtu z zaprtimi vrati in stekli.




ledenaa -> RE: Kaj je večji zločin? (3.6.2010 16:17:04)

picola pa četudi je poznala tega tipa a ti bi otroka pustila z človekom ki je pod vplivom alkohola[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Za tvoje vprašanje je moj odg. ne ne bi ,otrok je vedno z mano in nikoli ,absolutno nikoli sam v avtu




picola1 -> RE: Kaj je večji zločin? (4.6.2010 12:07:57)

Napisala sem, da morda sploh ni bilo videt, da je pod vplivom alkohola...Lahko je napihal 0,53 promila in je spil dve pivi...lahko da ga je ta ženska pobrala dvesto metrov pred trgovino in sploh še ni imela časa ugotovit, da je pijan...sama pa je skočila v trgovino sam po ene čike...Razumeš ka hočem povedat? Da je članek napisan tako, da prav zavede človeka, da razmišlja samo na en način-iz kje je razvidno, povej mi prosim, da je bil vidno pijan, da ga ženska ni poznala, da ženska redno pušča otroka v avtu, da bi tut drugače pustila ključe v ključavnici, če bi bil otrok v avtu sam, itd itd itd v nedogled.

Kot sem napisala, ne ne bi pustila otroka samega v avtu s ključi, niti s tujcem, niti s pijanim znancem...Čeprav občasno pustim hčerko v avtu za kako minuto samo in to na tak način kot je napisala nenya...sploh pa ne vidim problema, če jo lahko vmes celo vidim. Ali misliš, da bi morala bit zarad tega kaznovana?
Sam ni poanta v tem, ampak v članku, ki je napisan tako samo zato, da se ga bere. To me moti- ker pljuvamo po nekomu samo zato, ker smo si sami ustvarili neko sliko, ki morda sploh ne drži. Ali pa tudi-sam tega ne vemo.




Stran: [1]