Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Babica Marjeta Žlebnik bo na forumu odgov... 4.6.2010 9:47:43
|
|
|
|
Babica Marjeta
|
Draga Frutiq! Vaje za mišice medeničnega dna, tako imenovane keglove vaje, naj bi se izvajale v vseh življenjskih obdobjih ženske. Posebno pomembno je, da se izvajajo v času nosečnosti in pa v poporodnem obdobju. Preprečijo lahko raztrganine mehkih delov porodne poti, kasneje pa tudi uhajanje vode. Pri zadrževanju vode imajo pogosto težave že mlade ženske in pa mamice. Torej veliko vaditi, tudi po porodu. Lep pozdrav, Marjeta Žlebnik
|
|
|
|
RE: Babica Marjeta Žlebnik bo na forumu odgov... 4.6.2010 10:07:53
|
|
|
|
pa&ga
|
Pozdravljeni! Naj vam najprej napišem, da ste mi včeraj polepšali dan. Ne morem verjeti, da se me spomnite. V ponedeljek imam pregled pri dr. Vrabičevi in bova videli kako je z lego. Če ne bo prava, vas res pokličem. To nosečnost imam same težave z vodo (številne bakterije, številni up, 40-50l..). Ugotovljen sem imela tudi streptokok b. Dva krat sem se zdravila z Hiconcili. Zanima me, če je smiselno narediti še enkrat test za streptokok b in kdaj. Hvala za odgovor in lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Babica Marjeta Žlebnik bo na forumu odgov... 4.6.2010 11:16:12
|
|
|
|
Babica Marjeta
|
Draga Frutiq, obstaja še ena vaja za mišice medeničnega dna, ki jo priporočam: nosečnica leži na hrbtu (če ji postane slabo, naj se obrne na levi bok), roke ima sproščene ob telesu. Prekriža naj iztegnjeni nogi druga čez drugo - enkrat naj bo leva noga prekrižana čez desno in obratno. Mirno naj vdihne, pri izdihu naj stisne mišice stegen, zadnjice in trebuha. Če dela pravilno, se stegna in hrbet rahlo dvignejo od površine. Vajo ponovimo vsak 8-krat. Lep pozdrav, Marjeta Žlebnik
|
|
|
|
RE: Babica Marjeta Žlebnik bo na forumu odgov... 4.6.2010 12:52:25
|
|
|
|
Babica Marjeta
|
Draga pa&ga! Sedaj sem na dopustu, tako da me lahko kontaktirate na moj mail: marjeta2004@yahoo.de in vam bom dala tel. številko. Upam pa, da ne bo potrebno. Pridno delajte indijski most! Glede urina pa takole, saj že veste dovolj tekočine...pogosto uriniranje, pomembno je, da izpraznite mehur. Ohranite tople noge in spodnji del trebuha, sploh pa sedaj ko je takšno vreme in seveda je pomembno tudi zdravljenje belega toka. Glede streptokoka b pa vam bo vaša ginekologinja pravilno svetovala, ker je bolj kompetentna. V porodni sobi boste dobili antibiotično zaščito. Lep dan vam želim in bodite umirjeni! Marjeta Žlebnik
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?