krtek 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Kalina No me veseli, da sem vaše "vojake" nasmejala Vojake sem pa dala v "" ker, če to(misije) počnejo zaradi tistega dohodka, ki je večji, potem že niso tapravi vojaki. Ajdi fajn bodte, vojaki in vojakove žene Ne,moj ni pravi vojak,ker ne dela tega na misijah kot tvoj mož,moj je šel tja služit denar,tvoj "pravi vojak"pa zaradi česa drugega. Pa hvala za pozdrave,tebi taprava vojakova žena in tvojemu tapravemu vojaku.Želim mu še velikooo misij in naj jih izkoristi kolikor se da O fak. Kot prvo je moj bivši mož. Kot drugo nisem več vojakova žena, hvala bogu. Kot tretje sem ostala sama z tremi otroci, 4 leta in dvojcka 1 leto. In NE, ne smilim se sama sebi, in JA vem da niso vsi isti, kar sem tudi zapisala. Govorila sem nasplosno. Kar bo moj bivši vojak počel, me niti ne zanima, najboljše bi bilo, da ga nikoli več, ne bi videla, zaradi meni gre lahko na tisoč misij. In kar sem slišala o vsem, nisem nikoli od njega, mož pa že ne bo tega priznal. Kakorkoli, želim vam najboljše. Težko je biti vojakova žena, oz nehvaležno vsaj v Sloveniji. Zdej se pa lahko "skinemo" z mene, kajneda? Lep dan, solđerke Ja,gremo kaj drugega počet na tako lep dan,ti si že tako dolgočasna Lp,bivša solđerka
|