katjandraž -> RE: Spolni pripomočki (5.6.2010 10:32:25)
|
Volga, moj vem, da hodi (bil je sicer "samo" 2x in upam, da pri tem ostane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), ker je to njegova služba in pač mora iti. Smo se lani preselili in nam je ta denar zelo prav prišel, ampak vseeno, če bi imel možnost izbire, bi izbral, da ostane pri nas, sem 100%. Zdaj, ko je "kosovskega" denarja zmanjkalo, se pač čemu odrečemo, ampak smo pa skupaj. In ja, tudi moj mož se je fajn nasmejal tvojim izjavam, kalina. Vara se pa povsod, se strinjam, kar sem itak že tudi prejšnjič rekla. Samo sem pa totalno proti posploševanjem, kot npr. moški so stari vojaki al kako si napisala, ker potem bi mi bilo čisto vseeno s katerim se poročim, če so itak vsi glih, al kako?! Pa kar se varanja tiče, zakaj se tuki samo moške omenja, saj večina jih vara z ženskami, ki tudi niso kar vse samske, a ne. Uf, sem zabluzila, grem rajš naprej za službo delat. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Kalina krtek1, ne delam v vojski. Je tvoj mož bil na Kosovu kdaj na misiji? In če on trdi, da nimajo izhodov na misijah, da ne pijejo itd, potem se mu lahko pa jaz res smejim nazaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Da,draga Kalina je bil na misiji na Kosovu,pa ne samo enkrat,bil je tudi v Afganistanu in prvič sliši za kakšne kurbe in izhode,razen takrat ko so imeli patrulje. Ampak debata s tvoje strani je bila ravno o seksu vse počes in plačevanju za seks,ne o alkoholu in itd.(kar ne vem kaj vse to zajema).Nisem pa rekla,da ne pijejo,kar pa lahko potrdim.Ampak to sta pa dva zelo različna pojma.Očitno je tvoj mož(če je bil na misiji)zelo dobro izkoristil vse dane možnosti(za katere ti trdiš) in ti ima o tem veliko pripovedovati.Jaz pa mislim,da jim ni tako lepo kot ti zatrjuješ,da bi tam živeli od seksa in alkohola,ker nekateri gredo na misijo iz drugačnih razlogov. Kakšnih? Ne provociram, samo vprašam. kakšni so razlogi, da greš na misijo v "Culokafrijo"? pač služba in tako, zato, ker moraš it, a ne? Ker je tako odrejeno? Pa ker zaslužiš denar, brez kateraga itak ne gre. Verjetno iz kakšnih simpatičnih razlogov človek ne gre kar za šest mesecev stran od družine? Ali pač?
|
|
|
|