|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta nodi
22.5.2010 16:04:09   
baja*
bliža se RD našega 3-letnika in rada bi mu spekla torto z motivom nodija pa nimam pojma kak naj se lotim okrasitveuser posted image zato lepo prosim za nasveteuser posted image na kulinariki sem odkrila neko fake tičino iz cukra in mleka v prahu. jo je že katera delala?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta nodi
22.5.2010 18:12:29   
ledenaa
Zakaj bi si naredila preveč dela?naredi torto-sadno,čokoladno..pač kakršno hočete.Slikico  nodija anročite in 4 ure pred razrerom jo daš gor

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2010 9:10:51   
suzolinka
Ja, jaz sem že delala. Najprej poskusno pa mi je masa tako trda prišla, da sem šla raje kupit tičino maso. Nekatere jo hvalijo, samo moraš zadet razmerje oz. elastičnost. Mogoče se masa potem, ko jo barvaš z barvam, omehča...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2010 14:04:42   
josephine27
meni se tud ta masa ni najbolje posrečila

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2010 8:18:04   
baja*
ja, saj tega se ravno bojim, da masa ne bo ratalauser posted image
suzolinka kje si kupila tičino?
ledenaa one slikice mi pa niso preveč všečuser posted image ampak vseeno hvala za nasvet.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2010 8:20:13   
zvesta
baja* jaz sem jo prejšnji teden kupila v Ramsu... www.rams.si

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2010 13:20:50   
baja*
zvesta a to si prek neta naročla? ne vem, če sn slepa al kaj, ampak nikjer ne najdem tičineuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2010 13:50:13   
Anonimen
baja evo jo
http://www.rams.si/trgovina/pogled.php?s=2&k=86&k2=27&i=77

Jaz sem nazadnje tudi imela tole Ramsovo in je super.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2010 15:49:22   
suzolinka
Baja jaz jo kupujem v pekarni Vrhnika na Brnčičevi. Imajo jo po 7 in 12kg (se mi zdi). Ampak jaz sem jo kupila 3,5 kg, samo čakaš toliko časa, da se najde kupec še za ostale 3,5 kg. Poklliči in se zmeni, mogoče boš malo čakala ... potem boš pa malo več tort speklauser posted image

Evo številka 01 563 24 14 (delajo do 16h)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2010 19:52:39   
baja*
skamp hvala za linkuser posted image nisem vedla, da je to to... massa bianca torejuser posted image

uf, to pa so količine, jaz bi rabila pa samo za 1 tortouser posted image btw, koliko kreme je sploh potrebne za 1 torto?
Kaj pa rok uporabnosti? A dolgo počaka?

suzolinka tudi tebi hvala za cifrouser posted image
ma jaz bom (najprej) kar tu zagnjavilauser posted image če bo katera kupovala tičino, se rade volje vštulimuser posted image
zvesta je imaš slučajno ti kaj viška??

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2010 18:57:07   
Klaudia
Vidim da se pogovarjate ravno o ticcino masi. Do petka bi jo potrebovala 2kg. Ponavadi jo grem kupit v Goljata samo mi je tako s poti, iz LJ do Škoflje Loke.
Če bi se nas malo več zbralo bi lahko šle v črnuče tisto vedro kupit.

Rabim kandidatk še za 5kg user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2010 19:01:27   
zvesta
baja, če si jo prideš iskat, lahko za eno torto dobiš... jaz sme kupila 3 kg, pa za dve torti ni šla kila...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2010 21:59:23   
baja*
zvesta imaš zs

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?