Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Odločila sem se, da bom šla malo pokukat čez cesto, da vidim, kako izgleda prvi dan razprodaj, mimogrede pa si kupim še kaj "za dušo"...:) Gneča že tam, kjer se zavija iz Šmartinske k City Parku... OK, saj sem bila peš... Pri malem krožnem prometu vse stoji... Zakaj?...Ker se je en debel, star bernardinec vlekel čez prehod za pešce :)-:)-:)-, gospodar pa ga je mirno čakal na pločniku:ups:...Na vhodu me ustavi Ciganka in prosi za denar...Mene, reveža!:zmeden:...Takoj po vstopu ugotovim, da je klima, ki jo imajo, premalo za takšno količino ljudi:(...In naravnost do New Yorkerja z željo, da si kupim nekaj številk večji modrc (kar rastejo?;)) s popustom...V New Yorkerju kolona do vhoda, od dveh blagajn in stotin ljudi :(...Uspe se mi prebiti skozi množico do spodnjega perila...Ugotovim, da je na popustih vse, razen modrcev:hudicek:...Užaljena spet potrebujem 10 minut, da pridem ven iz trgovine...Hočem iti na WC...Zaprto zaradi generalnega čiščenja! :ups:...Hvala Bogu za rezervnega...Pa čeprav spet 10 minut čakanja v vrsti za 1 minuto sedenja na školjki...Hočem si umiti roke...Voda ne teče :ups:...Zavzdihnem in grem ven...Že vsa dehidrirana hočem v Santano na mrzel Sprite...Ja, seveda...Vse zasedeno :hudicek: ...Mize in šank...Ljudje pred lokalom z vozički čakajo na prosto mizo...Odidem dalje...Do zlatarne...Kjer se spomnim, da mi je moj :love: obljubil zlat komplet (verižica, zaprestnica, prstan) takrat, ko bom rodila ;)...Pokukam v izložbo...Sprejemljivi kosi (za tako priložnost) od 20-40 jurjev eden, skupaj torej 60-120 jurjev :zmeden:... Pošljem :love: SMS z rezultatom ogleda... Skoraj ga je kap :) ...Je že računal datum, kdaj bo bankrotiral :) ...Zavijem v DM...Po 20-ih minutah pridem ven z deodorantom, eyelinerjem in glossom...Pene za britje za mojega :love: nimajo :zmeden: ...In moje zobne paste tudi ne :zmeden: ...Nato noter v Interspar...Ugotovim, da so vozički samo zunaj, pred City Parkom...Hočem košarico...Jih ni tam, kjer bi morale biti :ups: ...Zmanjkalo :( ...Mimo 9-ih blagajn, da sem pri 10. le našla eno...In nazaj na začetek...Mimo gneče za posodko na točke...In v gnečo z oblačili...Popust na blago z napako, opuščeni program in prejšnje kolekcije :ups:...K spodnjemu perilu...Bela barva in pastelni odtenki in nič drugega :( ...Brez popusta :(...H kopalkam...Popust!...Najcenejše (grde kot smrt) še vedno 7 jurjev :hudicek: ...Hvala lepa...Za tolažbo vzamem komplet nogavic :zmeden: ...H kozmetiki...Najdem peno za britje in zobno pasto...Čez cel Interspar do oddelka za male živali...Zrna za morsko prašičko in konzerva za Gospo pes...Radensko nekaj polic naprej...In mrzel Sprite iz hladilnika!...Pri 6. blagajni "samo" 12 ljudi :zmeden: ...Postavim se tja...Pri vseh drugih blagajnah, kjer je bilo po več kakor 20 ljudi, so bili vsi prej na vrsti :hudicek: ...Odprem si Sprite in me prav malo briga, kaj si kdo misli ;) ...Žejna!...18 minut vrste...Adijo noge, roke in hrbet :zmeden: ...Plačam...In z vso brzino ven!...Pri izhodu me ustavi brezdomec in prosi za denar! :ups: ...Zdaj sem bila pa res brez...Vrečka težka, kakor bi prenašala cement tistih 100m do doma...:( Rezultat? Adijo City Park do naslednje plače, pa razprodaje gor ali dol! :)-:)-:)- :bravo::bravo::bravo:
|