Včerajšnji "izlet" v City Park... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 7:03:20)

Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Odločila sem se, da bom šla malo pokukat čez cesto, da vidim, kako izgleda prvi dan razprodaj, mimogrede pa si kupim še kaj "za dušo"...:)
Gneča že tam, kjer se zavija iz Šmartinske k City Parku... OK, saj sem bila peš... Pri malem krožnem prometu vse stoji... Zakaj?...Ker se je en debel, star bernardinec vlekel čez prehod za pešce :)-:)-:)-, gospodar pa ga je mirno čakal na pločniku:ups:...Na vhodu me ustavi Ciganka in prosi za denar...Mene, reveža!:zmeden:...Takoj po vstopu ugotovim, da je klima, ki jo imajo, premalo za takšno količino ljudi:(...In naravnost do New Yorkerja z željo, da si kupim nekaj številk večji modrc (kar rastejo?;)) s popustom...V New Yorkerju kolona do vhoda, od dveh blagajn in stotin ljudi :(...Uspe se mi prebiti skozi množico do spodnjega perila...Ugotovim, da je na popustih vse, razen modrcev:hudicek:...Užaljena spet potrebujem 10 minut, da pridem ven iz trgovine...Hočem iti na WC...Zaprto zaradi generalnega čiščenja! :ups:...Hvala Bogu za rezervnega...Pa čeprav spet 10 minut čakanja v vrsti za 1 minuto sedenja na školjki...Hočem si umiti roke...Voda ne teče :ups:...Zavzdihnem in grem ven...Že vsa dehidrirana hočem v Santano na mrzel Sprite...Ja, seveda...Vse zasedeno :hudicek: ...Mize in šank...Ljudje pred lokalom z vozički čakajo na prosto mizo...Odidem dalje...Do zlatarne...Kjer se spomnim, da mi je moj :love: obljubil zlat komplet (verižica, zaprestnica, prstan) takrat, ko bom rodila ;)...Pokukam v izložbo...Sprejemljivi kosi (za tako priložnost) od 20-40 jurjev eden, skupaj torej 60-120 jurjev :zmeden:... Pošljem :love: SMS z rezultatom ogleda... Skoraj ga je kap :) ...Je že računal datum, kdaj bo bankrotiral :) ...Zavijem v DM...Po 20-ih minutah pridem ven z deodorantom, eyelinerjem in glossom...Pene za britje za mojega :love: nimajo :zmeden: ...In moje zobne paste tudi ne :zmeden: ...Nato noter v Interspar...Ugotovim, da so vozički samo zunaj, pred City Parkom...Hočem košarico...Jih ni tam, kjer bi morale biti :ups: ...Zmanjkalo :( ...Mimo 9-ih blagajn, da sem pri 10. le našla eno...In nazaj na začetek...Mimo gneče za posodko na točke...In v gnečo z oblačili...Popust na blago z napako, opuščeni program in prejšnje kolekcije :ups:...K spodnjemu perilu...Bela barva in pastelni odtenki in nič drugega :( ...Brez popusta :(...H kopalkam...Popust!...Najcenejše (grde kot smrt) še vedno 7 jurjev :hudicek: ...Hvala lepa...Za tolažbo vzamem komplet nogavic :zmeden: ...H kozmetiki...Najdem peno za britje in zobno pasto...Čez cel Interspar do oddelka za male živali...Zrna za morsko prašičko in konzerva za Gospo pes...Radensko nekaj polic naprej...In mrzel Sprite iz hladilnika!...Pri 6. blagajni "samo" 12 ljudi :zmeden: ...Postavim se tja...Pri vseh drugih blagajnah, kjer je bilo po več kakor 20 ljudi, so bili vsi prej na vrsti :hudicek: ...Odprem si Sprite in me prav malo briga, kaj si kdo misli ;) ...Žejna!...18 minut vrste...Adijo noge, roke in hrbet :zmeden: ...Plačam...In z vso brzino ven!...Pri izhodu me ustavi brezdomec in prosi za denar! :ups: ...Zdaj sem bila pa res brez...Vrečka težka, kakor bi prenašala cement tistih 100m do doma...:(

Rezultat?
Adijo City Park do naslednje plače, pa razprodaje gor ali dol! :)-:)-:)-

:bravo::bravo::bravo:

Taša -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 7:11:13)

O dobro jutro Kerensa. Vidim, da si imela res pester dan.:)- Tudi mi, ko smo se lovili po Ljubljani:)-:)-:)-. Domov sem prišla pa tako zmatrana..:(, da sem kar padla v posteljo.
Ja sem te klicala, ker smo se spet malo iskali in lovili, pa potem ni bilo panike, smo kar našli. Hvalabogu tudi moj:love:, pozna malo LJ. No midva sva pa šla v Milerja pa jaz sem šla malo pokukat v Baby center, to je bilo pa vse. V Milerju sem kupila čaj za otroke, v BC pa eno znižano trenirko za tamiceno.
No, naj pa ti povem, da bom verjetno zdej malo bolj pogosto v LJ, kot nrp. 2 na leto:)-..., tako da bova lahko kej pokofetkali.;)!

rija -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 7:11:51)

zaradi pričakovanja podobne odisejade, sem jaz včeraj lepo doma ostala in nisem niti približno šla v bližino kake trgovine!;)

anajmad -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 7:18:53)

Tudi jst sem bla včeri kr mal razočarana.Šla sem v Hervis,da bi za mojo lubico kupla enih par kompletkov za rokomet.Gledam,gledam in vedno bolj se mi je dozdevalo,da sem vidla iste cene,kot pred tremi tedni.Pa vprašam prodajalko,če so sploh kej znižal.Pa mi odgovori:"Kaj ne znate brat":zmeden2:.Jst si mislim,kakšna kokoš je:zmeden2:.V glavnem vzela sem ena dva kompletka,ki nista bila najbolj pocen.Za oba sem mogla odštet okroglih 9.jurčkov.Pa naj bo,sem si mislila.Ker ima tamala trening le 3x tedensko,ji bo prav pršlo.Ampak te razprodaje so res too much.
en lp:morje:D.

piščanc -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 7:33:04)

e, jaz sem bila v emporiumu, da bi si kupila kopalke, ampak kljub veliki izbiri nisem nič našla v debeli uri :(, kar ni meni podobno :grrr:. večina mi niti všeč ni bila. sem bla tok jezna. pol sem pa na hitrco šla pop še v city park. v sportini sem našla v 10 minutah kopalke za 3 jurje, še probala jih nisem, na blagajno in ven :). z 10 minutnim trampolinom za tjašo smo bili v city parku pol ure, kljub gužvi.

Jančika_ -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 9:35:17)

Jaz sem šla kar tako malo v mesto na sprehod s tamalim (ne maram gužve in se izogibam prvih dni razprodaj) in sem potem mimogrede v eni levi trgovini kupila luštne kopalke za 995 sit:bravo:. Tudi jaz jih nisem niti probala, pa tudi gužve ni bilo, v 5 minutah sem bila not in ven iz trgovine:bravo:.

Anonimen -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 9:55:48)

Anajmad, mogoče so pa bile res iste cene? Ker je en moj kolega enkrat pri njih našel pod nalepko s cenami z razprodaje tudi original ceno in je bila ista kot tista z razprodaje. Pa tudi jaz sem šla v BTC, bolj ko ne gledat, kako ljudje vlačijo cele kile cit ven. Sebe sem osrečila z eno majčko in to je to. Pa še :love: sem kupila eno.

urbancek -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (16.7.2005 11:04:16)

Karensa, kar zasmilila si se mi, glede na vse nevšečnosti. Ampak mene pa zanima to, kdaj ti sploh spiš, ti boš totalno pregorela. En dan te bo samo zvilo - bog ne daj, da bi ti to želela, samo skrbi me že zate.
Sama pa na razrodaje ne hodim, ker mi gre gužva po trgovinah že na splošno na živce, ne pa da bi še čakala kje v vrsti z vso mladino, ko eden hoče to, drugi ono, ta mal žejen ali siten. Ma ni šans. Saj se tudi drugače da dobiti kaj poceni, samo malo časa si je potrebno vzeti in v miru pogledati. Najraje grem po takih nakupih v začetku tedna, ob koncu tedna je pa že mora.
Pozdravček

Pupica -> Včerajšnji "izlet" v City Park... (17.7.2005 18:17:30)

U Kerensa kakšen izčrpen opis.Sem se kar malo oddahnila da ne bom šla po razprodajah:bravo::bravo::bravo:
Prej me je namreč še malo grablo...:)-:)-:)-:)-

Stran: [1]