|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina v vročini :(
15.7.2005 10:10:20   
bini
hej...
a ima katera nasvet kaj naredit, da se najina Ana ne bi nalezla tegale vraga ki sva ga staknila oba z možem - že 3 dni sva čist kaput, grlo boli, kosti bolijo, dans imava pa še vročino :(.. mislim too much..
zanimivo je, da Ana še kar veselo skače okoli (seveda jo je težje dohajati ko je človek bolan) in bi jo rada obvarovala tele viroze - a lahko naredim še kaj razen tega,da je ne lupčkam, ne kašljam vanjo, si umivam roke.... popoldne jo bova pa še babici peljala, da bo mal več življenja občutila...
mah ob tem ušivem vremenu še bolezen.. ne vem no..:zmeden::((
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.7.2005 10:21:20   
ma-ja
A vi tudi? Moja ta mala je celo noč bruhala zaradi kašlja. Trenutno sem ji dala sirup proti kašlju pa Lekadol. Malo je pomagalo in že od zjutraj spi. Sem preverila pri babici, jaz pa bom mogla nekako preživeti tale petek. Najraje bi se zavlekla pod mizo in zaspala. Samo mislim, da šefici (zmaju) to ne bi bilo preveč všeč.

Čimprej se pozdravite, izgleda da nekaj razsaja naokoli!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2005 11:00:06   
bini
ja zakaj si pa v službi?? pejt na bolniško ne??.. jest mam srečo ko sem na dopustu, mož je pa dans doma ostal...
nekaj res razsaja.. tud vi se hitr pozdravte.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2005 11:21:22   
ma-ja
Saj sem res neumna, samo imam tolk dela. Sama sebi ne morem verjeti, ker sem prejšnji teden dala odpoved. Pa vseeno je treba zdržat do konca avgusta in si vseeno ne upam na bolniško, ker je potem ko prideš nazaj - groza!!!!
Saj je petek, pa naslednji teden gremo na morje, to nas pa zmer pozdravi. Saj bo!!!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2005 11:24:00   
Pia73
bibi po mojem ne moreš nič kaj več naresti.

ma-ja, če imaš čas za RR pol pa ni prehude gužve v službi, kajne? :)-:)-:)-

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2005 11:24:29   
Pia73
Sorry, bibi=bini.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2005 11:44:46   
ma-ja
Pia73 to je namest malce. Res se pa ne mečem na trepalnice, če sem pa dala odpoved.
Na RR pa moram vseen mal pogledat!
Ste me zasvojil¨:zmeden:!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2005 12:00:45   
Pia73
Ti pa imaš razpotegnjeno malico,....... :)-:)-:)-

Ti že veš,....... Ko imam jaz v službi gnečo, še dihat nimam časa. Sicer pa jaz nisem med službo na RR.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?