vročina v vročini :( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> vročina v vročini :( (15.7.2005 10:10:20)

hej...
a ima katera nasvet kaj naredit, da se najina Ana ne bi nalezla tegale vraga ki sva ga staknila oba z možem - že 3 dni sva čist kaput, grlo boli, kosti bolijo, dans imava pa še vročino :(.. mislim too much..
zanimivo je, da Ana še kar veselo skače okoli (seveda jo je težje dohajati ko je človek bolan) in bi jo rada obvarovala tele viroze - a lahko naredim še kaj razen tega,da je ne lupčkam, ne kašljam vanjo, si umivam roke.... popoldne jo bova pa še babici peljala, da bo mal več življenja občutila...
mah ob tem ušivem vremenu še bolezen.. ne vem no..:zmeden::((

ma-ja -> vročina v vročini :( (15.7.2005 10:21:20)

A vi tudi? Moja ta mala je celo noč bruhala zaradi kašlja. Trenutno sem ji dala sirup proti kašlju pa Lekadol. Malo je pomagalo in že od zjutraj spi. Sem preverila pri babici, jaz pa bom mogla nekako preživeti tale petek. Najraje bi se zavlekla pod mizo in zaspala. Samo mislim, da šefici (zmaju) to ne bi bilo preveč všeč.

Čimprej se pozdravite, izgleda da nekaj razsaja naokoli!

bini -> vročina v vročini :( (15.7.2005 11:00:06)

ja zakaj si pa v službi?? pejt na bolniško ne??.. jest mam srečo ko sem na dopustu, mož je pa dans doma ostal...
nekaj res razsaja.. tud vi se hitr pozdravte.

ma-ja -> vročina v vročini :( (15.7.2005 11:21:22)

Saj sem res neumna, samo imam tolk dela. Sama sebi ne morem verjeti, ker sem prejšnji teden dala odpoved. Pa vseeno je treba zdržat do konca avgusta in si vseeno ne upam na bolniško, ker je potem ko prideš nazaj - groza!!!!
Saj je petek, pa naslednji teden gremo na morje, to nas pa zmer pozdravi. Saj bo!!!

Pia73 -> vročina v vročini :( (15.7.2005 11:24:00)

bibi po mojem ne moreš nič kaj več naresti.

ma-ja, če imaš čas za RR pol pa ni prehude gužve v službi, kajne? :)-:)-:)-

Pia73 -> vročina v vročini :( (15.7.2005 11:24:29)

Sorry, bibi=bini.

ma-ja -> vročina v vročini :( (15.7.2005 11:44:46)

Pia73 to je namest malce. Res se pa ne mečem na trepalnice, če sem pa dala odpoved.
Na RR pa moram vseen mal pogledat!
Ste me zasvojil¨:zmeden:!

Pia73 -> vročina v vročini :( (15.7.2005 12:00:45)

Ti pa imaš razpotegnjeno malico,....... :)-:)-:)-

Ti že veš,....... Ko imam jaz v službi gnečo, še dihat nimam časa. Sicer pa jaz nisem med službo na RR.

Stran: [1]