|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčice
15.7.2005 9:51:12   
PiaM
Pozdravljene.;)
Dajte se pofočkat, koliko nas je.:bravo:
Danes se še javljam, jutri gremo na :morje: za 10 dni.
Kako ste kaj? Kako je počutje?
Jaz se počutim ful dobro.:sloncek:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marčice
15.7.2005 10:06:56   
fionaP
Alo, Pia!

Tudi jaz sem marčica in se počutim čisto normalno (nič mi ni slabo). Na morje smo mislili iti pa danes zvečer, pa zgleda še ne bomo šli, ker je hčerka malo zbolela.

Sicer imam dopusta samo 1 teden, 25.7. (pon) pa imam že prvi pregled. Komaj čakam!!

9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marčice
15.7.2005 10:42:25   
PiaM
FionaP, upam, da bo mala vredu in da boste lahko šli.:)
Jaz pa imam pregled 28.7. in že tud komaj čakam.

:rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Marčice
15.7.2005 11:03:12   
mucica1
še ena marčica se javlja :kava:

Kak vama je fajn, jaz grep na dopust šele konec avgusta, to takrat pa še velikooo dela.

Drugače pa tud meni ni nič slabo, sploh se ne počutim kaj veliko drugače kot ponavadi, se sprašujem če je to ok.

Želim vama čim več sončka :)

:muca:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Marčice
15.7.2005 12:50:32   
rainbow
Lep pozdrav vsem marčicam in čim lepšo nosečnost vam želim!

lanska marčica

:rozica:9nebesa:rozica:9nebesa

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Marčice
15.7.2005 13:50:28   
eva1
Ej rainbow a ne gre hitro čas okoli? Milsim, se še dobro spomnem vseh radosti nosečnosti, zdej pa mam že 4 meseca starga pobčka...pa komaj sem čakala marec-in evo še vem ne kdaj je kdaj je leto okol!
Vse marčevke 2006, pa uživajte v nosečnosti!!!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Marčice
15.7.2005 22:28:11   
spacey
Oj .. se bom tut jst oglasla (pa brez zamere) sem tut jst letošnja marčica in od kar vidim, da se že fočkate na forumu, vas redno spremljam in obujam spomine. 9nebesa

Vsem marčicam :rozica: želim najlepšo nosečnost in uživajte kolikor se le da .. pa če vas kaj posebej zanima, bo marčica spacey z veseljem pomagala. :bravo:

Lp
:kuza:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Marčice
16.7.2005 22:42:01   
Skaana
Oj,

tudi jaz sem (na žalost) že letošnja. Pa bi šla kar še nazaj. Nobenih težav, sonček v trebuščku. Uživajte v prečudovitih občutkih. Jaz sem lani ta čas :morje: na Krf :love:

Vse :rozica::rozica::rozica: vsem v 2006.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?