Marčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

PiaM -> Marčice (15.7.2005 9:51:12)

Pozdravljene.;)
Dajte se pofočkat, koliko nas je.:bravo:
Danes se še javljam, jutri gremo na :morje: za 10 dni.
Kako ste kaj? Kako je počutje?
Jaz se počutim ful dobro.:sloncek:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

fionaP -> Marčice (15.7.2005 10:06:56)

Alo, Pia!

Tudi jaz sem marčica in se počutim čisto normalno (nič mi ni slabo). Na morje smo mislili iti pa danes zvečer, pa zgleda še ne bomo šli, ker je hčerka malo zbolela.

Sicer imam dopusta samo 1 teden, 25.7. (pon) pa imam že prvi pregled. Komaj čakam!!

9nebesa9nebesa9nebesa

PiaM -> Marčice (15.7.2005 10:42:25)

FionaP, upam, da bo mala vredu in da boste lahko šli.:)
Jaz pa imam pregled 28.7. in že tud komaj čakam.

:rozica:

mucica1 -> Marčice (15.7.2005 11:03:12)

še ena marčica se javlja :kava:

Kak vama je fajn, jaz grep na dopust šele konec avgusta, to takrat pa še velikooo dela.

Drugače pa tud meni ni nič slabo, sploh se ne počutim kaj veliko drugače kot ponavadi, se sprašujem če je to ok.

Želim vama čim več sončka :)

:muca:

rainbow -> Marčice (15.7.2005 12:50:32)

Lep pozdrav vsem marčicam in čim lepšo nosečnost vam želim!

lanska marčica

:rozica:9nebesa:rozica:9nebesa

eva1 -> Marčice (15.7.2005 13:50:28)

Ej rainbow a ne gre hitro čas okoli? Milsim, se še dobro spomnem vseh radosti nosečnosti, zdej pa mam že 4 meseca starga pobčka...pa komaj sem čakala marec-in evo še vem ne kdaj je kdaj je leto okol!
Vse marčevke 2006, pa uživajte v nosečnosti!!!

spacey -> Marčice (15.7.2005 22:28:11)

Oj .. se bom tut jst oglasla (pa brez zamere) sem tut jst letošnja marčica in od kar vidim, da se že fočkate na forumu, vas redno spremljam in obujam spomine. 9nebesa

Vsem marčicam :rozica: želim najlepšo nosečnost in uživajte kolikor se le da .. pa če vas kaj posebej zanima, bo marčica spacey z veseljem pomagala. :bravo:

Lp
:kuza:

Skaana -> Marčice (16.7.2005 22:42:01)

Oj,

tudi jaz sem (na žalost) že letošnja. Pa bi šla kar še nazaj. Nobenih težav, sonček v trebuščku. Uživajte v prečudovitih občutkih. Jaz sem lani ta čas :morje: na Krf :love:

Vse :rozica::rozica::rozica: vsem v 2006.

Stran: [1]