Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: majch .samo se mi ne sliši po teh merah, da maš kaj preveč veliko za kamuflirat. Pa tudi če nimaš joškov, vseeno pakaži zgoraj malo več kože...riti še opazili ne bojo. Če rečem, da imam okoli bokov 105 cm, okoli jošk pa precej manj, HB da dojim, da vsaj lahk rečem, da jih imam...Čista hruška... sma na istem... al pa mam še jaz kak centi več pri bokih, joškov pa tud nimam NOBENIH...zdaj, al sma v resnici obedve ok, al pa mam jaz čist preflegmatičen odnos do svojga špeha...me je zaskrbelo...po tem, kar pišete tukaj, se grem zdaj skrit pod postlo.... Itak, da sta OK. Samo v glavi je treba pošlihtat. Jaz imam 8 kil manj, 8 cm manj in 8cm manj okoli bokov - torej smo nekje na istem. Jaz sem sebi všeč, tudi cunje si najdem BP, je pa res, da mi kupovanje obleke ni neka obcesija, ampak nuja. Pač malo upoštevaš smernice za obliko telesa, saj jih je kar nekaj na internetu. Jaz imam debela meča - malo samokritičnosti - kar pa ne pomeni, da grem meča zato skrivat - meni so čisto fajn. Pač oblečem krilo na A do kolen in čevlje s široko peto. Optično podaljšajo noge in zožijo meča. Poli, pri ITM 30+ je mini krilo minoren problemček v primerjavi z vsemi zdravstvenimi težavami, ki jih s sabo prinaša prekomerna teža. Pravzaprav, se ne spomnim, kdaj sem nazadnje videla žensko s 100+kg v mini krilu. Vidim pa veliko žensk, ki se oblači v prevelike obleke, prevelike majice, trenirke, lase spete v čop, da so čim bolj nevidne in nevsiljive, ker se hočejo skriti, niso zadovoljne s svojim telesom, pa četudi jim čisto nič ne fali. Bombadirani smo z reklamami v takšnih in drugačnih oblikah, kaj je "lepo" in kaj kao ne, ljudje hujšajo zaradi videza (tudi če jim nič ne fali), namesto da bi zaradi zdravja, gibčnosti (če dejansko morajo shujšati).
|