poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. IZVIRNO SPOROČILO: poli* IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: poli* Take oblekice pridejo v poštev samo, če imaš dokaj vitke noge. Meni je grozno videt, da se nekatere strpajo v minioblekice, pa imajo taaaaaka ogromna meča. Ok, bodi samozavesten, sam ena meja pa tut mora bit, ane? Najbolj univerzalne so črne hlače, ki jih lahko kombiniraš z res lepo tuniko in s še lepšim nakitom. Dala sem primer kroja oz linij ter vzorca. Vprašanje: a potem morajo ženske, ki nimajo vitkih nog nositi samo dolga krila in hlače? Ja, tud prav. Saj pravim da je fajn, če si samozavesten. Merica dobrega okusa pa ne bo nobenmu škodila ane? Če nimaš nog za krilo oblečt, jih pač nimaš. Včasih je treba biti tudi malo samokritičen. Nismo vsi za vse. Aha, no, dobro, zdaj vem, da ne smem obleči kratkih hlač, kril do kolen in biti na plaži v kopalkah, ker imam debela meča. V poštev pridejo samo dolge hlače v ravni linij, da se ne bodo videli široki boki. Da ne bom kršila kakšne aktualne modne zapovedi. To, kar sem napisala zgoraj, je cinizem. Zakaj? Ker velika večina ljudi ni narejena po modnih smernicah, niti se večina ne oblači v ekstreme - da bi npr. Homerjev trebuh gledal iz majčke in pol riti iz hlač. In velika večina ljudi se ravno zaradi teh modnih smernic pretirano obremenjuje s svojo "nepopolnostjo", en teden izbirajo kopalke in se cel dopust skrivajo, ker jih drugi gledajo, ker so kao grdi, imajo preveč kil, celulit, namesto da bi uživali na plaži, sproščeno pekli potičke z otroki in potukali moža v morje. Ljudje so PRETIRANO samokritični, velika večina se obremenjuje s svojo nepopolnostjo in išče napake. Preberite si kakšen zapis na spolnosti, kako se ženske same ponižujejo, ker se imajo za neprivlačne, so dobile 3 strije, imajo eno košarico premajhne ali prevelike prsi, preveč povešene, premehke, imajo plavalni obroč okoli trebuha, in se nočejo več ljubiti z možem, saj so grde?!... Joj, kako me taka miselnost pojezi. Dajmo se že enkrat imeti radi taki kot smo. Saj smo vendar ljudje - z napakami in ena debelejša meča ali večja ritka v krilu ne bo naredila čisto nobene škode. Razen morebitnim mimoidočim, ki imajo preveč časa za to, da svoje lastne predstave o lepoti prenašajo tudi na druge. Vsak je lep, vsak po svoje. Brez skrbi, jaz sem napisala, da je treba biti tudi MALO samokritičen. V mislih sem imela predvsem ekstreme. Se strinjam, da se moramo imeti radi, ampak priznaj, da ženski, ki ima ITM nad 30 res ne paše mini krilo, no.
|