Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dober nadev za piščanca 12.5.2010 21:55:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jaz ga naredim iz kruha. pa jajce, zacimbe, drobtine. naredim pa pacasto "testo". tolko, da ce bi ga zabrisala, se ne bi prijel ob steno. in ful zabasem v piscanca. da skup zbijem.
|
|
|
|
RE: Dober nadev za piščanca 13.5.2010 6:41:21
|
|
|
|
Hope2
|
Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži
|
|
|
|
RE: Dober nadev za piščanca 13.5.2010 7:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, punci. Bom naredila bolj pocasto.
|
|
|
|
RE: Dober nadev za piščanca 13.5.2010 11:55:17
|
|
|
|
urška
|
kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami.
|
|
|
|
RE: Dober nadev za piščanca 13.5.2010 13:02:38
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami. jaz pa fuj . Brez zamere, super za še en recept
|
|
|
|
RE: Dober nadev za piščanca 13.5.2010 13:29:02
|
|
|
|
2violina
|
Pizza šunko (nasekljano), nariban sir, jajce in kruh (od začimb poper in petršilj) skupaj zmešaš v kompaktno rahlo zmes, po potrebi dodaš malo mleka ali smetane in s tem nadevaš piščanca (tudi pod kožo). Meni je božansko.
|
|
RE: Dober nadev za piščanca 20.5.2010 11:15:40
|
|
|
|
Martinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži enako plus malo kisle smetane:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?