|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločene spalnice
12.5.2010 18:51:39   
moni.
Ojej, meni so ločene spalnice čist mimo. Ni ga boljšega, kot ob sebi v postelji čutiti toplo telo in slišati dihanje ljubljene osebe. Jaz sicer nimam te sreče, ampak če bi ljubljeno osebo imela zagotovo ne bi bila v sosednji sobi. Ločene spalnice, adijo pamet.

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.5.2010 23:30:44   
TomTaylor
Jz sem pa med gradnjo razmišljala o ločenih spalnicah, ker:

- je partner delal ene čudne izmene in je včasih moral vstajat celo ob 03-04, spet drugič je ob tej uri prišel iz službe in naju je s tamalno stalno zbujal
- ob tem urniku je on rabil it spat že ob 19-20 ko sva midve ropotali okrog
- ker imam rahel spanec on pa fejst smrči,
- ker se premetava v postelji in na splošno kljub trdemu spancu zelo nemirno spi

...ni za spat z njimuser posted image

Ampak se ni hotel strinjat z mano.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu moni.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.5.2010 23:56:06   
Kimmi
V nekaterih državah je to čisto nekaj vsakdanjega...ampak sama si pa ne predstavljam... pa zna moj tudi smrčati (tako, da bi ga verjetno tudi v ločeno spalnico slišala, če ne še celo v sosednjo bajto user posted image ), ampak ga raje parkrat ruknem med rebra pa je mir za par minut in če imam srečo v tem času tudi sama zaspim...

Sem mu predlagala sicer, ko je bil mali še novorojenček in se je zbujal ponoči, da naj gre v dnevno spati, da ne bo zjutraj utrujen, pa je raje z menoj ponoči bedel ob malemu user posted image user posted image ...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.5.2010 7:33:03   
ksenjak
IZVIRNO SPOROČILO: rija

meni je pa vseeno, če so spalnice ločene ali ne. ko spim, spim. basta. in hočem mir. toleriram edino še tamalega. pa še to samo z zadnjimi atomi.....user posted image

jaz tega ne povezujem z veliko ljubeznijo. v bistvu se niti ne maram stiskati k nikomer med spanjem, niti spati zavozlana s partnerjem. jaz rabim prostor in mir.

Tole je pa čisto tako, kot bi poslušala sebe. Meni ločeni spalnici tudi nista en baubau. Tudi jaz imam v spalnici TV, ki ga kakšne pol urce še gledam, potem pa itak zaspim in takrat potrebujem dovolj maneverskega prostora. Motita me ne edino otroka, če se slučajno kdo od njiju kdaj pride k meni stisnit.

lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.5.2010 14:47:30   
Pupa1
Jaz tudi potrebujem mir, ko spim... In seveda, ker moj dragi zelo zelo glasno smrči, me zbudi, posledično dobi kako nežno brco v rebra, ampak itak ne mine 10 minut pa spet jovonanovo. Tko da jaz sem za ločene spalnice (čeprav imava skupno, tko da grem v dnevno sobo spat, če je res kriza s smrčanjem)! Ma, če nimam potrebnega spanca, sem tko tečna naslednji dan... Vprašaj ga, zakaj želi ločene spalnice. no, saj verjetno si ga že... Nekateri imajo res rahel spanec, pa potem težko nazaj zaspijo. Taka sem jaz.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.5.2010 17:50:40   
Poka
Midva se seliva začasno k meni domov in sem jaz predlagala, da spiva vsak v svoji sobi, ker so premajhne postelje. Pa noče, tako da se bova tlačila ali pa bo prinesel jogi. Jaz imam zelo rahel spanec in če ne zaspim do 11 ure zvečer, ne spim. Najmanjši šum me zbudi in ni šans, da zaspim nazaj, zato se tudi zbujam vsak dan ob 4.00. Pa navajena sem, da imam doma veliko živali in moji psi bodo verjetno spali v isti sobi z mano, moj pa tega ne mara.

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.5.2010 19:59:07   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Poka
Najmanjši šum me zbudi in ni šans, da zaspim nazaj, zato se tudi zbujam vsak dan ob 4.00. Pa navajena sem, da imam doma veliko živali in moji psi bodo verjetno spali v isti sobi z mano...

Kako gre pa tole dvoje skupaj? Al te motijo samo človeški šumi? user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.5.2010 21:10:23   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Pa navajena sem, da imam doma veliko živali in moji psi bodo verjetno spali v isti sobi z mano, moj pa tega ne mara.

kot rečeno...meni je vseeno, četudi ne spiva v istem štuku...samo da pa moj raje spi s svojimi psi kot z manouser posted image

jah ne vem no....saj, tak sem verjetno jaz čudnauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.5.2010 12:58:46   
ajsek
Še ena čudna tukaj. Kolegica se je ob problemu, ko je njen pes ljubosumno renčal na fanta, postavila na stran psa in predlagala, da gre fant spat domov. Lahko si mislite, kako se je končalo user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.5.2010 14:09:59   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Še ena čudna tukaj. Kolegica se je ob problemu, ko je njen pes ljubosumno renčal na fanta, postavila na stran psa in predlagala, da gre fant spat domov. Lahko si mislite, kako se je končalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poznam pa drugo skrajnost. Ker je sosedin macek ljubosumno pihal na novega fanta, ga je dala uspavati.....user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.5.2010 15:04:41   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poznam pa drugo skrajnost. Ker je sosedin macek ljubosumno pihal na novega fanta, ga je dala uspavati.....user posted image

a fantauser posted image

user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.5.2010 17:57:39   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: rija

a fantauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ne. Macka. Fanta je pa komaj docakala. Je prav razlagala kako je "ne*ebica" zoprna zadeva user posted image user posted image user posted image

Macka je pa vseeno skoda. user posted image  

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.5.2010 20:40:24   
ronja
Madona, a to vi resno? Pa kaj je z ljudmi?user posted image Kaj pa ko bo otrok ljubosumen? Bo moral oči it spat k svoji mami ali bojo dale otroka uspavat?user posted image

Moja psička je bila tudi najprej ljubosumna - na vse, še če sva se z bratom objela - je takoj začela skakat na naju in hotela bit zraven in da se z njo ukvarjava. Lahko si mislite, kako je bilo, ko sva začela hodit z lubijem. Ampak se je navadila in na koncu ga je imal od vseh ljudi najrajši (upravičeno, saj je največ zanjo skrbel)... Če se pa še z enim kužkom/muckom ne moreš zmenit, no...

Bi bilo pa tudi meni malo mimo, da bi rajši spal s psom kot z mano...

Sicer pri nas revež sploh nima te možnosti, ker imava samo eno posteljo in samo dve sobi (v eni sta malidve s svojima postejlicama in ni prostora za še eno posteljo - poleg tega bi bilo res čudno, da bi rajši pri njima spal), tako da zaenkrat takih predlogov ne pričakujem (prednost, če imaš malo prostora - problemi okoli ločenega karkoli odpadejouser posted image ).

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.5.2010 15:03:33   
Kepica83
Hm jaz si ne predstavljam tega. Ločene spalnice? A-a.

Naši razlogi zakaj bi bilo dobro spat ločeno:
- dragi full smrči
- krili z rokami
-pobere vso odejo
- spi na mojem vzglavniku ( zraven mene) namesto na svojem user posted image
- obvezno mi poslini vzglavnik in ramo na kateri se stiska
- vetrovi v spanju so obvezno prisotni
- govori v spanju
- vstaja ob 3,4,5 uri ko gre v službo
- prihaja domov ob 1,2,3,4,5, uri zjutraj
- ko on pride iz nočne najin sinek papca in joče ob previjanju
......

pa ni šanse da spima ločeno user posted image . Včasih more ob 4 vstat da gre v službo, pa še vseeno gre flaško delat uro ali dve prej, če se slučajno malček zbudi. Tudi jok ga ne moti, ali pa lepo potrpežljivo prenaša. user posted image  Tak tudi jaz prenašam vse ostale njegove vragolije. Enostavno to spada k njemu in jaz ga obožujem takega. Rajši sem malo nenaspana in spim z dragim, kot pa da se naspim ko bomba in sem brez dragega ponoči. Teh noči ne zamenjam za doben dober spanec.

Torej... pogovori se z tvojim, ker tu zadaj nekaj več tiči.
Če je 12 let lahko spal s tabo zakaj zdaj na 1x več nemore? Pa saj nisi začela sedaj komaj smrčat, pa njega tudi niso sedaj začeli vetrovi matrat ali kaj?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?