|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ločene spalnice
12.5.2010 8:31:22   
PeggyBundy
Moj mož si želi, da bi v prihodnje imela ločene spalnice. Jaz pa vseeno mislim, da je to nekaj, kar mora biti dolgoletnima zakoncema skupno.
Sem se že posvetovala z svojo mamo, pa mi je rekla, da me mož verjetno vara.
Kaj naj storim? Naj ugodim njegovi želji in se še bolj trudim okrog njega, kakorkoli, da se mi zdi, da mu nežnosti več ne pomenijo toliko, kot so mu nekoč? Ali naj se sprijaznim, da je po več letih situacija pač takšna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ločene spalnice
12.5.2010 8:34:24   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Moj mož si želi, da bi v prihodnje imela ločene spalnice. Jaz pa vseeno mislim, da je to nekaj, kar mora biti dolgoletnima zakoncema skupno.
Sem se že posvetovala z svojo mamo, pa mi je rekla, da me mož verjetno vara.
Kaj naj storim? Naj ugodim njegovi želji in se še bolj trudim okrog njega, kakorkoli, da se mi zdi, da mu nežnosti več ne pomenijo toliko, kot so mu nekoč? Ali naj se sprijaznim, da je po več letih situacija pač takšna?

Koliko je to več letih?

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2010 8:35:46   
PeggyBundy
Po dvanajstih letih.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2010 8:39:10   
Aja32
Kaj pa kakšen pogovor glede tega? user posted image
Da ti reče samo, da si želi ločeni spalnici, sigurno ni dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2010 8:39:40   
Volga

Po dvanajstih letih.

ma ne, to niso nobena leta. A si ga vprašala zakaj bi imel ločene spalnice? Mogoče preveč smrčiš, pa ne more spat?

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2010 8:41:38   
PeggyBundy
Z mojim možem se ne da pogovarjati, ker pride iz službe, si vzame pivo in zaspi na kauču. Zvečer se samo prestavi v spalnico.
Mislim, da jaz ne smrčim. Smriči pa on.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2010 8:43:18   
Volga

Z mojim možem se ne da pogovarjati, ker pride iz službe, si vzame pivo in zaspi na kauču. Zvečer se samo prestavi v spalnico.

Ojoj, potem bi ti bilo vseeno, če bi sama živela.

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2010 8:48:24   
zmajaz
Jaz bi željo po ločenih spalnicah razumela samo v primeru, da eden tako zelo smrči, da drugi nikakor ne more spati - v takem primeru bi mi bilo razumljivo, sicer pa nikakor ne. Tu zagotovo nekaj ne štima. Poznam starejši par, kjer ni več nobenih romantičnih čustev, ona grozno smrči, tako da se on vedno pritožuje, da nikakor ne more spati, pa jima vseeno ne diši imeti ločenih spalnic, ker pravita, da sta navajeni spati skupaj in da bi jima bilo čudno spati samima. Tako da če mož brez nekega očitnega razloga želi ločeni spalnici, potem je zagotovo nekaj hudo narobe - bi se skoraj upala strinjati s tvojo mamo, ki pravi, da te mož verjetno vara.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2010 9:04:06   
kakadoo
Ja verjetno ti je navedel en razlog? Menda ni reku sam:
od zdej naprej bi pa js rad spau u drugi sobi.

Mogoče ponoči tolk smrčiš, da ne more pri tebi spat.
V takem primeru bi tudi jaz želela v drugo sobo.

Sicer je pa tako - brez veze da tuki nekaj ugibamo na forumu
zakaj tvoj mož tako želi... Ti sama najbolj veš zakaj.
Če imata zelo slab odnos... potem mislim da ima tvoja mama prav.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2010 9:18:34   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ojoj, potem bi ti bilo vseeno, če bi sama živela.

podpis

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2010 9:20:54   
*miska.mcc*
sorry peggy bundy. ampak tole je pa še celo meni čudno na kvadratuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2010 9:28:57   
uškinamama
Meni se pa zdijo ločene spalnice krasna ideja, moja dva jo imata že od vedno (pa imata tri otroke user posted image ) . Mama ima v spalnic itelevizijo, dvd, ko ne more spati rešuje suduko ali je preko skypa v navezi s kakšno sorodnico v tujini. Tata ima  spalnico zraven wc-ja in vhoda (pač bil je šofer in prihajal in odhajal v nemogočih urah), mora imeti absolutni mir in temo, pa še  zdravstvene težave ima, tako , da vsaki dve urici vstaja. Ko je čas za obiske se verjetno obiskujeta izmenično user posted image user posted image .

pegy- če je ta zahteva nastala naenkrat je čas za pogovor.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2010 9:29:59   
Greenie
Na njegov predlog ločenih spalnic brez utemeljenega razloga bi mu jaz predlagala kar ločeno življenje. Resno, kje je point, če nimaš več nič od njega in sta mu pir in tv ljubša kot pogovor s tabo.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2010 9:30:56   
zmajaz
Ja uškinamama - z ločenima spalnicama ni prav nič narobe, če obstajajo za to povsem jasni razlogi in zadeva obema odgovarja. Pri Peggybundy pa temu (vsaj kakor pravi) ni tako.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.5.2010 9:35:25   
uškinamama
zmajaz - saj zato pravim, da je čas za pogovor. Tak temeljit. Bi pa tudi mene iztirilo, da me mož deložira oz. da se odseli  iz spalnice...Čeprav tako kot mi spimo user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.5.2010 9:52:39   
3jeMi

ja, peggy... a si ti poročena z Al-om Bundy-jem... ja, tvoj dec je točno tak kot on... user posted image user posted image user posted image ... sorry, da se malo pohecam...

sploh ne vem kaj bi ti rekla, moja dva sta tudi že zelo dolgo časa vsak na svojem koncu, pa jima vse laufa, samo po 12. letih pa je za kaj takega brez razloga res še malo prezgodaj... pomeni se s svojim "Al-om" in boš najbolje vedela pri čem pravzaprav si... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
12.5.2010 10:35:47   
ronja
Ok, najprej eno čisto x vprašanje: ali ima tvoj mož mogoče kakšne druge težave: recimo da glasno smrči, ga napenja v spanju ali kaj podobnega, zaradi česar bi si želel intimo, da tebe ne bi motil (čeprav te to mogoče ne moti, pa on tega ne ve)? Ali je sam po sebi tak, da ga zmoti vsak šum in se ne naspi ob tebi?
Moj oče je tak, da ne more spat na isti postelji z nikomer - tudi z otroki ni mogel - se boji premaknit, hkrati ga pa vsak šum in premik moti (no, ga je, zdaj slabše sliši, pa šumi niso tak problem). Mami to ni bilo preveč všeč, ampak ga ni (preveč) silila. Sta potem naredila kompromis in bila nekaj časa v isti sobi z ločenima posteljama. Ampak on si je vedno želel svojo sobo za spat.

Si je tvoj mož to mogoče od zmeraj želel, pa ti samo ni upal povedat in se je zdaj po 12ih letih ojunačil? To ga malo povprašaj, ker lahko precej pomaga, da se ne boš po nepotrebnem sekirala.

Sicer po moje 12 let ni taka huda cifra, da bi bilo normalno, da se ohladiš in zato želiš svoj mir - midva sva skup 11 let, pa nimam takega občutka, da bi se to že drugo leto zgodilo...

Mislim, da ga lahko po koncu nogometne tekme, kjer naši zmagajo, komot vprašaš - daj mu malo časa, da proslavlja, potem pa ga vprašaj, zakaj si želi to. Ne priporočam, ad ga sprašuješ, kadar naši izgubljajo, ker takrat ne bo preveč razpoložen, če mu je tv drugi dom... Najdi trenutek in ga zgrabi. če se ti zdi, da ni nobenega primernega, pa samo butni ven ob prvi priliki, boljše prej kot prepozno.

Neposredna povezava do sporočila: 17
12.5.2010 11:14:18   
Majuska
In kakšen argument je navedel za to, da želi ločeni spalnici?

Nekaj namreč ne razumem ... da je kar rekel "jaz bi to rad", brez pojasnila - si se kar sprijaznila s tem al kako? In kot so punce že spraševale - ne razlog morda smrčanje, zdravstveni razlogi ipd.?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.5.2010 11:44:57   
dory
okej če smrči ali obstajajo kaki drugi tehtni razlogi zato, pol ok. drugače pa se jaz tazga načina ne bi šla..

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.5.2010 11:57:23   
kajajaka
brez zamere,
ampak raje kot ločeni spalnici ti predlagam ločeni stanovanji user posted image

Na koncu sploh ni važno ali te vara ali ne...
Itak nista več skupaj (v zvezi, ki se lahko imenuje partnerska zveza)
Njemu je do pive, kavča in ločene spalnice... ja pa ja de... moj bi dobil ločeno stanovanje, če bi tako daleč kdaj prišlo...
Pa kaj nimaš samospoštovanja? Strežeš moškemu, ki pije pivo in leži na kavču, sedaj ti pa še naravnost pove, da niti v istem prostoru s teboj noče več spati ??user posted image

Brez zamere, ampak meni je to tako mimo user posted image
Poišči so moškega, ki te bo spoštoval.
12 let ni izgovor. Midva sva skupaj 10 let in so določene stvari, ki po toliko letih malo izzvenijo, ampak deljenje dela v gospodinjstvu, razumevanje, pogovori in nežnosti, ter predvsem deljenje iste postelje... so stvari, ki nikoli ne smejo izzveneti, sicer je zame to znak, da je nečesa nepreklicno konec.
In ne glede na to koliko si stara, si zaslužiš moškega, ki te bo spoštoval in imel rad in mu ne bo odveč tvoja bližina!!! 

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.5.2010 12:13:58   
end1

in kaj maš ti od njega če skupi spita, glede na napisano ma kar prav ta tvoj možiček, čeprav jaz bi šla kar stran!

Neposredna povezava do sporočila: 21
12.5.2010 14:42:05   
rija
meni je pa vseeno, če so spalnice ločene ali ne. ko spim, spim. basta. in hočem mir. toleriram edino še tamalega. pa še to samo z zadnjimi atomi.....user posted image

jaz tega ne povezujem z veliko ljubeznijo. v bistvu se niti ne maram stiskati k nikomer med spanjem, niti spati zavozlana s partnerjem. jaz rabim prostor in mir.

...vox populi...

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.5.2010 14:47:47   
sanelaa
Meni se zdi da nas tale Peggy malce na-te-guje.......... če nas ne, sori, ker potem ti predlagam da se ločiš in najdeš novega tipa.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 16:43:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 24
12.5.2010 17:49:03   
shewolf

Na nek način sta potem že ločena.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?