|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog - mnenje
8.5.2010 19:15:34   
beba75

Zdravo!

Ker želim menjat osebnega ginekologa, me zanimajo mnenja, izkušnje,nasveti...; o katerem od spodaj naštetih:

dr. Danilo Maurič
dr. Suzana Završnik
dr. Mojca Kopše Berčič

Vesela bom  kakršnih koli nasvetov, komentarjev, priporočil. Kajti sedaj bi res rada dobro izbrala ( nezadovoljstvo tako imam sedaj), saj hodim v neplodnostno amb. in bi resnično potrebovala dobrega strokovnjaka da me bo spremljal do konca nosečnosti( ko mi bo to seveda uspelo).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog - mnenje
8.5.2010 20:41:12   
športnica
beba, to govoriš za MB, je tako?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 20:57:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu športnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 20:59:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2010 21:07:35   
Meba
Pozdravljena. Dr. Maurič je moj ginekolog. Nisem bila pri njemu že od pregleda po porodu lani, ampak kolikor vem je ravno takrat postal strokovni direktor zdr.doma in je bilo rečeno, da bo celo nekatere pacientke zato dal stran, tako da ne vem ali še sprejema? Edino če se je v tem enem letu že kaj spremenilo. ..
Meni je OK, samo ne vem pa kak bi bil v tvojem primeru, bi  mogoče bilo le boljše koga drugega izbrat, mogoče koga iz UKC?

Drugače pa: naroča na uro, ampak se znaš pri njemu vseeno kar načakat, sestre so prijazne, tudi on prijazen in umirjen, določene stvari se lahko tudi po telefonu zmeniš in povprašaš. Nikoli nisem dobila vtisa, da bi za kaj "kompliciral" ali da te ne bi poslušal oz. me je tudi dal po potrebi na dodatne preiskave v nosečnosti (čeprav pa po drugi strani vem da enih preiskav za npr. sladkor, ki jih nekateri ginekologi delajo nosečnicam on meni ni delal). Tudi partner je bil lahko pri morfologiji in še zadnjem UZ brez problema (takrat so tudi ravno v zdr. domu dobili 3D). Ima pa res skoraj vedno gužvo, tako da so pregledi in vse to ponavadi potekali v skladu s tem, hitro in brez dolgih pogovorov (se pa je z mojim kar ujel in na UZ sma tako vedno dobila kar dosti informacij, tak da ne vem - mogoče pač jaz ne znam z njim dialoga načet ?). 
Čeprav, saj pravim, meni je pod črto vredu.

Sicer ne vem če sem ti kaj pomagala, pa vseeno čim boljšo izbiro in čim več sreče pri zanositvi ti želim.  

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2010 15:56:16   
beba75

športnica
za MB je to, dugače pa se meni ni problem kam zapeljat( slov.bistrica, ptuj...) samo da je vredu dr.

vespazijan na žalost dr. Miglar dela samo samoplačniško, to pa ravno ne bi( zakaj potem plačujemo dodatno zav.), razen če bi resnično kaj nujnega želela

meba hvala za mnenje in ostale inf., vse z veseljem sprejmem

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2010 15:57:47   
beba75
Halo punce!!!

Kaj nobena ne pozna teh, da bi lahko kaj svetovala? Dajte prosim napišite svoje mnejne( dobro ali slabo)!

Že vnaprej hvala!!!!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2010 13:51:10   
zaljubljena23
beba, jaz ne poznam nobenega...Sama imam G na Ptuju, dr. Šučurja in sem izredno zadovoljna z njim

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?