Meba -> RE: Ginekolog - mnenje (8.5.2010 21:07:35)
|
Pozdravljena. Dr. Maurič je moj ginekolog. Nisem bila pri njemu že od pregleda po porodu lani, ampak kolikor vem je ravno takrat postal strokovni direktor zdr.doma in je bilo rečeno, da bo celo nekatere pacientke zato dal stran, tako da ne vem ali še sprejema? Edino če se je v tem enem letu že kaj spremenilo. .. Meni je OK, samo ne vem pa kak bi bil v tvojem primeru, bi mogoče bilo le boljše koga drugega izbrat, mogoče koga iz UKC? Drugače pa: naroča na uro, ampak se znaš pri njemu vseeno kar načakat, sestre so prijazne, tudi on prijazen in umirjen, določene stvari se lahko tudi po telefonu zmeniš in povprašaš. Nikoli nisem dobila vtisa, da bi za kaj "kompliciral" ali da te ne bi poslušal oz. me je tudi dal po potrebi na dodatne preiskave v nosečnosti (čeprav pa po drugi strani vem da enih preiskav za npr. sladkor, ki jih nekateri ginekologi delajo nosečnicam on meni ni delal). Tudi partner je bil lahko pri morfologiji in še zadnjem UZ brez problema (takrat so tudi ravno v zdr. domu dobili 3D). Ima pa res skoraj vedno gužvo, tako da so pregledi in vse to ponavadi potekali v skladu s tem, hitro in brez dolgih pogovorov (se pa je z mojim kar ujel in na UZ sma tako vedno dobila kar dosti informacij, tak da ne vem - mogoče pač jaz ne znam z njim dialoga načet ?). Čeprav, saj pravim, meni je pod črto vredu. Sicer ne vem če sem ti kaj pomagala, pa vseeno čim boljšo izbiro in čim več sreče pri zanositvi ti želim.
|
|
|
|