|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maclaren marela
5.5.2010 7:56:27   
lenca1
Odločam se za nakup Maclaren marele, pa me zanima tiste, ki jo uporabljate že dalj časa kako je s koleščki - večini vozičkom se po določenem času uporabe začnejo vrteti po svoje/štekajo predvsem na gladkih površinah (voziček ni več lepo vodljiv kot takrat, ko je čisto nov).

Imela sem 4-kolesno marelo, ki sem jo kupila v Emporiumu (na začetku super vodljiva, nato pa so koleščka začela štekat). Ali so Maclarnova koleščka kaj bolj kvalitetna (glede na cene bi rekle da ja - želela bi pa še vaše izkušnje, predvesem tistih, ki jo uporabljate že dalj časa).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maclaren marela
5.5.2010 8:22:51   
cebelica2010
Imam od lanskega februarja marelo mclaren, od takrat sem enkrat zamenjala en kolešček , ker je začel ružit(po treh mesecih).
Vendar nisem rabila nič doplačat, ker je bil v garanciji.
Se pa bolj malo vozimo, ker se naša raje sprehaja, ali pa vozi na kolesu.



(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Maclaren marela
5.5.2010 11:11:30   
moci
mi nismo zadovoljni. to je samo za asfalt, pa še na tem ne sme biti preveč kamenčkovuser posted image

(odgovor članu cebelica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Maclaren marela
5.5.2010 13:58:01   
zvezdica05
Voziček je super! Ga ne menjam za nič. Mi ga uporabljamo malo več kot eno leto in je še vedno kot nov. In ne, tudi kolesa nič ne ružijo. Priporočam.

Aja, pa še to: to je voziček marela, zato ne pričakuj, da boš z njim odlično manevrirala po gozdnih poteh, če pa se kje najde kak makadam, pa čisto ok gre.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Maclaren marela
5.5.2010 15:25:54   
livia
Mi ga uporabljamo že 3 leta za 2 različna otroka in smo ful zadovoljni. Predvsem je to voziček "za na hitro". Da ga imaš kar v prtljažniku, za dopust, za shoping,... Kolesa so res mala, a zelo kvalitetna. Seveda je bolj primeren za po asfaltu in gladkih površinah, kot po makadamu, ampak to nobena marela ni za po makadamu s tako majhnimi kolesi.

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?