Maclaren marela (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


lenca1 -> Maclaren marela (5.5.2010 7:56:27)

Odločam se za nakup Maclaren marele, pa me zanima tiste, ki jo uporabljate že dalj časa kako je s koleščki - večini vozičkom se po določenem času uporabe začnejo vrteti po svoje/štekajo predvsem na gladkih površinah (voziček ni več lepo vodljiv kot takrat, ko je čisto nov).

Imela sem 4-kolesno marelo, ki sem jo kupila v Emporiumu (na začetku super vodljiva, nato pa so koleščka začela štekat). Ali so Maclarnova koleščka kaj bolj kvalitetna (glede na cene bi rekle da ja - želela bi pa še vaše izkušnje, predvesem tistih, ki jo uporabljate že dalj časa).




cebelica2010 -> RE: Maclaren marela (5.5.2010 8:22:51)

Imam od lanskega februarja marelo mclaren, od takrat sem enkrat zamenjala en kolešček , ker je začel ružit(po treh mesecih).
Vendar nisem rabila nič doplačat, ker je bil v garanciji.
Se pa bolj malo vozimo, ker se naša raje sprehaja, ali pa vozi na kolesu.






moci -> RE: Maclaren marela (5.5.2010 11:11:30)

mi nismo zadovoljni. to je samo za asfalt, pa še na tem ne sme biti preveč kamenčkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




zvezdica05 -> RE: Maclaren marela (5.5.2010 13:58:01)

Voziček je super! Ga ne menjam za nič. Mi ga uporabljamo malo več kot eno leto in je še vedno kot nov. In ne, tudi kolesa nič ne ružijo. Priporočam.

Aja, pa še to: to je voziček marela, zato ne pričakuj, da boš z njim odlično manevrirala po gozdnih poteh, če pa se kje najde kak makadam, pa čisto ok gre.




livia -> RE: Maclaren marela (5.5.2010 15:25:54)

Mi ga uporabljamo že 3 leta za 2 različna otroka in smo ful zadovoljni. Predvsem je to voziček "za na hitro". Da ga imaš kar v prtljažniku, za dopust, za shoping,... Kolesa so res mala, a zelo kvalitetna. Seveda je bolj primeren za po asfaltu in gladkih površinah, kot po makadamu, ampak to nobena marela ni za po makadamu s tako majhnimi kolesi.




Stran: [1]