|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trampolin Hervis ali Silver Store?
4.5.2010 9:35:39   
Adelina
Po prebranih starejših temah se odločam za nakup enega od teh dveh trampolinov, ki se vam zdijo dovolj kakovostni. V bistvu sem se že skoraj odločila za Hervisovega, pol pa sem prebrala, da se ta penasta obroba v eni sezoni uniči, pa se zdaj malo sprašujem o dejanski kvalitete tega trampolina. Vem, da so vam jo brez problemov zamenjali (a se vam ta zdi kaj boljša oz. drugačna?), vendar menjava po vsaki sezoni? Za Silver Store pa sem brala par pozitivnih kritik, vendar pa mi je ob morebitni reklamaciji ali nakupu dodatkov Hervis bolj dosegljiv. Pa še neke akcije ste omenjale in 25% popust-kdaj pa imajo ponavadi akcijo trampolinov in kako se dobi tisti bon za kakšen dodaten popust. Hvala za kakšno dodatno informacijo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trampolin Hervis ali Silver Store?
4.5.2010 9:41:52   
x_srečka_x
Imamo hervisov trampolin, pa se nam še ni uničila ta obroba okrog trampolina, je pa res, da sva jo skoraj vedno dala na sonce in posušila, ker če ne vsaka pena začne plesneti če se ne posuši, sploh če je kje bolj v senci.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trampolin Hervis ali Silver Store?
4.5.2010 10:01:59   
Adelina
Hm, pa saj trampolin bo itak stal na vrtu, torej na soncu (in dežju).

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trampolin Hervis ali Silver Store?
4.5.2010 10:06:59   
pety78
Hervisov je čisto ok. Je pa res, da se nam je obroba uničila in smo glih zadnjič kupili novo (40 EUR). Povedali so mi, da je bila pred cca 1,5 leti ena serija, kjer so bile te obrobe zanič in da so vsako vrnjeno zamenjali brezplačno, če je bilo seveda manj kot eno leto od nakupa. Mi se lani nismo podvizali, da bi jo reklamirali, ker nam ni bilo znano, da se brezplačno zamenja, pa smo jo letos kupili in upam, da bo zdržala nekaj let. 

_____________________________



(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Trampolin Hervis ali Silver Store?
4.5.2010 10:10:10   
mag3
To obrobo za 40€ ste kupili v Hervisu??? Ker naša je tudi čisto fuč.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Trampolin Hervis ali Silver Store?
4.5.2010 10:23:22   
Adelina
Torej bomo kupili kar Hervisov trampolin. Ali jih imajo to skoz na zalogi ali samo ko (če) je akcija-kdaj pa je to približno?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mladinske sobe Magnet
Sobe Magnet združujejo sodoben dizajn, prilagodljivost in inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Omogočajo z...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?