Trampolin Hervis ali Silver Store? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Adelina -> Trampolin Hervis ali Silver Store? (4.5.2010 9:35:39)

Po prebranih starejših temah se odločam za nakup enega od teh dveh trampolinov, ki se vam zdijo dovolj kakovostni. V bistvu sem se že skoraj odločila za Hervisovega, pol pa sem prebrala, da se ta penasta obroba v eni sezoni uniči, pa se zdaj malo sprašujem o dejanski kvalitete tega trampolina. Vem, da so vam jo brez problemov zamenjali (a se vam ta zdi kaj boljša oz. drugačna?), vendar menjava po vsaki sezoni? Za Silver Store pa sem brala par pozitivnih kritik, vendar pa mi je ob morebitni reklamaciji ali nakupu dodatkov Hervis bolj dosegljiv. Pa še neke akcije ste omenjale in 25% popust-kdaj pa imajo ponavadi akcijo trampolinov in kako se dobi tisti bon za kakšen dodaten popust. Hvala za kakšno dodatno informacijo!




x_srečka_x -> RE: Trampolin Hervis ali Silver Store? (4.5.2010 9:41:52)

Imamo hervisov trampolin, pa se nam še ni uničila ta obroba okrog trampolina, je pa res, da sva jo skoraj vedno dala na sonce in posušila, ker če ne vsaka pena začne plesneti če se ne posuši, sploh če je kje bolj v senci.




Adelina -> RE: Trampolin Hervis ali Silver Store? (4.5.2010 10:01:59)

Hm, pa saj trampolin bo itak stal na vrtu, torej na soncu (in dežju).




pety78 -> RE: Trampolin Hervis ali Silver Store? (4.5.2010 10:06:59)

Hervisov je čisto ok. Je pa res, da se nam je obroba uničila in smo glih zadnjič kupili novo (40 EUR). Povedali so mi, da je bila pred cca 1,5 leti ena serija, kjer so bile te obrobe zanič in da so vsako vrnjeno zamenjali brezplačno, če je bilo seveda manj kot eno leto od nakupa. Mi se lani nismo podvizali, da bi jo reklamirali, ker nam ni bilo znano, da se brezplačno zamenja, pa smo jo letos kupili in upam, da bo zdržala nekaj let. 




mag3 -> RE: Trampolin Hervis ali Silver Store? (4.5.2010 10:10:10)

To obrobo za 40€ ste kupili v Hervisu??? Ker naša je tudi čisto fuč.




Adelina -> RE: Trampolin Hervis ali Silver Store? (4.5.2010 10:23:22)

Torej bomo kupili kar Hervisov trampolin. Ali jih imajo to skoz na zalogi ali samo ko (če) je akcija-kdaj pa je to približno?




Stran: [1]