Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nepristranska mnenja prosim 5.5.2010 12:20:23
|
|
|
|
liliana
|
Ok Misek.......obračanje primerov oz. hudomušnost je bilo objavljeno bolj na koncu.....pred tem sem pa napisala kar nekaj postov...... Vendar se umikam iz debate s tabo.......ker to zdaj meji že na osebno obračunavanje in nisem na forumu zato, da bi se kregala in analizirala vsako izrečeno svojo in tvojo besedo......
|
|
|
|
RE: nepristranska mnenja prosim 5.5.2010 14:06:52
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz pač ne vidim globalnega problema v tem, če moški pride malo nadelan ob polnoči domov, medtem ko je na obisku pri tašči mislim,da je tu največji problem SPOŠTOVANJE. Spoštovanje žene in tašče v zgodbi sami in na koncu tudi spoštovanje mnenja tukaj prisotnih komentatork/jev.Vidim da nekatere/i ne sprejemate mnenj drugih. Žena je moja prijateljica ,prav tako mož( ona dlje kot on)... zato sem prosila mnenja,jaz sem lahko pristranska. Seveda ni nič hudega če gre mož na tekmo ali pa kam drugam,jaz pravim naj gre....doma mu ne štejemo ur kdaj pride oz koliko časa je odsoten,niti ne kakšen pride....pri mami je pa malo drugače... In sedaj me še zanima za tiste,ki ne vidite problema = če bi ve kaj takega počele v hiši mame svojih mož ali mislite da bi mož enako mislil kot ve? Po moje ne in tudi tašča bi spremenila mnenje o vas.Predvsem je tu na mestu ? Ali bi storile kaj takega pri svoji tašči ? zakaj ja oz zakaj ne?Jaz nebi in to ravno iz spoštovanja moža in tašče.
|
|
RE: nepristranska mnenja prosim 5.5.2010 14:17:11
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka In sedaj me še zanima za tiste,ki ne vidite problema = če bi ve kaj takega počele v hiši mame svojih mož ali mislite da bi mož enako mislil kot ve? Po moje ne in tudi tašča bi spremenila mnenje o vas.Predvsem je tu na mestu ? Ali bi storile kaj takega pri svoji tašči ? zakaj ja oz zakaj ne?Jaz nebi in to ravno iz spoštovanja moža in tašče. Jaz ne da bi storila kaj takega ampak sem že ene parkrat to storila.....šla namreč s kolegicami "ven", ko sem bila na obisku pri tašči......mi smo namreč precej pogosto tam, čeprav tašča in tast živita 300 km vstran.......mož mi je dal blagoslov.......in prišla domov ponoči......podrobnosti o tem, v kakem stanju sem prišla, bom zadržala zase, da ne bi sprožila novi val polemik ......tašča in tast tudi nista zaradi tega mnenja o meni spremenila......tašča je celo rekla nekaj v stilu, "idi, itak si drugače skoraj vedno doma z otrokom, malo se poveseli", tastu pa se je itak fučkalo ali je snaha v postelji ali kje drugje....... Pa drugače se kar precej spoštujemo...... Pa da se spet ne bi katera obregnila v stil mojega pisanja......tako se pač izražam in proti temu dosti ne morem narediti.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?