Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim za vaše mnenje mamice 14.7.2005 9:32:04
|
|
|
|
taška30
|
Jaz bi dodala še nekaj tetra plenic in povijalnih, sploh če boš široko povijala so 3 previjalne malo :zmeden: , ker so mimogrede polulane. Razen če ne boš prala vsak dan. Pa mogoče še kakšen bodi z dolgimi. :zmeden2: Lp in vesele priprave, Taška
|
|
|
|
Prosim za vaše mnenje mamice 14.7.2005 9:33:40
|
|
|
|
Lenny
|
Tudi mi imamo septemberčka, letnik 2002. Mogoče ti bom v pomoč. Za začetek smo imeli: 3 plišaste in 3 bombažne pajace 6 mako majčk 10 povijalnih plenic 20 tetra plenic en kup pletenih copatkov (babica :) home made) 2 bombažni kapici 2 plišasti kapici Hitro smo dokupili še 3 bombažne žabice in bodije, pa vrečo za spanje. Najmanjša številka je bila 56, večina 62. Verjetno sem še kaj pozabila, pa bodo druge povedale. Lp
|
|
|
|
Prosim za vaše mnenje mamice 14.7.2005 9:41:17
|
|
|
|
asso
|
Takole je bilo pri meni. - 20 tetra plenic je bilo premalo, ker je dosti polivala, nabavila sem jih takoj še 10, nato še 10 - povijalnih sem imela 6 in tudi dokupila, ker je veliko krat šlo mimo in je bilo potrebno veliko prati - tudi majčk z dolgimi rokavi sem imela na začetku enih 6, nato sem jih dokupila - dolgih bodyjev nisem imela na začetku, ker so mi bile bolj praktične majčke, še posebej, če sem morala obleči dve - žabice sem zelo malo uporabljala, ker sem takrat morala dati 2 majčki in mi je hitro zmanjkalo majčk - bombažne pajacke sem imela na začetku 3, vendar sem jih hitro dokupila še 3, ker sem jo imela prvi mesec kar v pajacku in spodi majčko, se mi je zdelo zanjo in zame najbolj komot - plišasta sta bila dva dovolj za ponoči - komplet iz porodnišnice O.K. - jopica O.K. - meni so bile 2 bombažni kapici dovolj, saj sem jih uporabljala samo po kopanju - kapico iz flisa sem dokupla še eno, ker smo polivali in je bila večkrat pobruhana tako, da je morala iti v pranje - 2-3 zokenci (nogavičke:zmeden:) meni niso prišle na začetku v poštev, ker je imela večino hlač z nogicami in čez sem dala samo copatke. To je to. Jaz, če bi se vrnila na začetek pol stvari ne bi kupila, ki sem jih, ker se mi je zdelo fajn in sem mislila, da kasneje ne bo več časa. Pa ga je bilo dovolj in vsaj sem kupila tisto kar sem potrebovala, ne da mi je stalo v omari, ker tudi glede številk na začetku ne veš kako bo. Lp asso
|
|
|
|
Prosim za vaše mnenje mamice 14.7.2005 12:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem nabavla tudi 10 kaliko plenic (to so tiste bolj fine, mehke), ki jih uporabljam za pod glavico, za brisanje dojk in brisanje malega, če kaj bruhne. Pa bi jih rabila vsaj še 10, ker ne perem vsak dan. Žabice nujno kupi št 56!!!! Ker bodo 62 absolutno prevelike, če boš rodila enega povprečno velikega otročka (50 cm) So pa bodiji z dolgimi rokavi so boljši, vsaj kar se previjanja tiče...meni so tetra majčke tko štoraste (al sem pa štorasta jaz :)- ) Ja, pa povijalnih imej vsaj 4 ali celo pet...hitro kaj mimo priteče :)- Pa ne kupuj preveč (jaz imam 4 polne predale, naš mali pa itak uporablja samo žabice pa majčke). Rajši malo počakaj, pa boš potem sproti kupovala. Veliko užitkov :rozica:
|
|
|
|
Prosim za vaše mnenje mamice 14.7.2005 14:03:41
|
|
|
|
Čiračara
|
Hvala lepa za nasvete:)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.