asso -> Prosim za vaše mnenje mamice (14.7.2005 9:41:17)
|
Takole je bilo pri meni. - 20 tetra plenic je bilo premalo, ker je dosti polivala, nabavila sem jih takoj še 10, nato še 10 - povijalnih sem imela 6 in tudi dokupila, ker je veliko krat šlo mimo in je bilo potrebno veliko prati - tudi majčk z dolgimi rokavi sem imela na začetku enih 6, nato sem jih dokupila - dolgih bodyjev nisem imela na začetku, ker so mi bile bolj praktične majčke, še posebej, če sem morala obleči dve - žabice sem zelo malo uporabljala, ker sem takrat morala dati 2 majčki in mi je hitro zmanjkalo majčk - bombažne pajacke sem imela na začetku 3, vendar sem jih hitro dokupila še 3, ker sem jo imela prvi mesec kar v pajacku in spodi majčko, se mi je zdelo zanjo in zame najbolj komot - plišasta sta bila dva dovolj za ponoči - komplet iz porodnišnice O.K. - jopica O.K. - meni so bile 2 bombažni kapici dovolj, saj sem jih uporabljala samo po kopanju - kapico iz flisa sem dokupla še eno, ker smo polivali in je bila večkrat pobruhana tako, da je morala iti v pranje - 2-3 zokenci (nogavičke:zmeden:) meni niso prišle na začetku v poštev, ker je imela večino hlač z nogicami in čez sem dala samo copatke. To je to. Jaz, če bi se vrnila na začetek pol stvari ne bi kupila, ki sem jih, ker se mi je zdelo fajn in sem mislila, da kasneje ne bo več časa. Pa ga je bilo dovolj in vsaj sem kupila tisto kar sem potrebovala, ne da mi je stalo v omari, ker tudi glede številk na začetku ne veš kako bo. Lp asso
|
|
|
|