Muca83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Miru ne bo dala, dokler ne dobi teh prekletih 10.000,-. Nje prav nič ne briga, da je bila ona po prvotnem dogovoru precej na boljšem, da je precej časa nekje bivala brez plačevanja najemnine, pa da so ji opremo k riti prinesli. Šla bo od Poncija do Pilata za ta denar in ne bo odnehala. ONA ga pač zdaj rabi in pika. Dedovanje po očetu ter prodaja parcele bo pa itak štos, pa če komunikacija vmes bo ali pa ne bo. Zato pravim, naj Muca vse skupaj natančno uradno uredi, ker imam sestro na sumu, da bo 'svojo polovico' hotela dobiti še enkrat in da se bo morda še spomnila, da je bilo dogovorjeno, da bo stanovanje njeno in da more biti predmet delitve. To je taka sorta in ne moreš nič. Zato bi imela najraje čim manj opravka z njo, pa četudi to pomeni, da se mi lastna investicija zamakne. Tale grožnja z odvetnikom je zame kaplja čez rob. S tem se pa strinjam. V tem novem preobratu, zdaj z odvetnikom, bi ji zihr dala denar, samo da se je znebim. Mir je meni neprecenljiv, res. Jst sem tudi takoj na to pomislila, da bo zdaj za vsako ceno izsilila teh 10.000 in potem še polovico. Upam, da urediš tole čimprej, Muca83. Ja saj je res taka. Samo prej je bilo to bolj do drugih ljudi, pač je gledala na vsako priložnost, kje bi lahko kaj potegnila. Nekako nisem pričakovala, da se bo kdaj takole spravila name, ker smo se vse dogovorili. No v glavnem od tistega sms-a nisem z njo več nič kontaktirala, sem pa poklicala odvetnika, da bo sestavil papir, ona naj podpiše, jaz ji bom pa kar preko klika denar nakazala in upam, da bo potem mir. Imam v bistvu srečo, da mi je ravno vezana vloga potekla, če ne sploh ne bi mogla prihrankov dat. Mi je pa res prav hudo, da ne bom videla rasti svoje nečakinje in nečaka. Sreča, da imam super partnerja in malo hčerkico, da me vsak dan osrečujeta.
|