zmajaz -> RE: Bi dale denar? (28.4.2010 23:40:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Mislim res ste super vse po vrsti.... ker mate tok zelo rade svoje brate in sestre.[sm=smiley36.gif] Kaj pa ce bi se za spremembo poskusle postavt v njeno kozo? [sm=zardeva.gif] Lej kar se mene tiče - jaz recimo imam rešen svoj stanovanjski problem in sem finančno preskrbljena, moja sestra pa končuje študij in če se bo odločila živeti doma (ima na voljo celi štuk z lastnim vhodom zase), ji bom zagotovo pri dedovanju prepustila celo hišo in že zdaj sem 100% odločena, da ne mislim zahtevati NIČ zase, nobenega nujnega deleža, nobenega izplačevanja ... Ampak pri Muci83 je pa bila zadeva drugačna - DOBILI sta vsaka svoje, zdaj se je pa sestri življenje drugače obrnilo, bi pa rada dejansko za nazaj nekaj spreminjala, to pa ni taka stvar, da bi si človek kar tako lahko namišljeval danes tako, jutri drugače. Poleg tega pa Muca83 ta denar rabi zase in svojo družino. Tudi če se postavim v kožo te sestre - ja, morda bi se tolkla po glavi, da sem se takrat narobe odločila, ne bi pa šla terjat tistega denarja za nazaj, ker ona ni kriva, da se je obrnilo, kot se je.
|
|
|
|