|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 18:37:20   
Alina
Celjanke pomoč!

V petek imam namen po nakupih. Nujno si moram nabaviti kopalke. Povejte kje v Celju jih naj iščem? Ali jih je mogoče katera že gledala? Kje imajo največjo izbiro? Niti sanja se mi ne kakše so sploh moderne.:zmeden2: Rada bi imela predvsem takšne, da ne bodo samo za eno sezono.

Želim vam lep preostanek dneva - prinas sicer dežuje.

Hvala za pomoč!:rozica::sloncek::rozica:

Lp, Alina :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 18:45:51   
lefairyon
jaz osebno pa nisem nek ljubitelj modnih krikov in priznam da ne sledim trendom...zato bom kar lanske kopalke nosila...saj nikjer ne piše da so stare;)...
pa tudi če pogledaš cenovno...mislim da se ne splača dajat tam 10000 jurjev za nekaj kar boš nosila samo eno sezono...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 18:51:36   
Jančika_
Pojma nimam, jaz jih bom šla kupit v MB:). Drugače pa Lisca na Stanetovi, ali pa New Yorker, kaj drugega se pa ne spomnim:zmeden2:.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 20:12:31   
alenkapk
Poskusi še v Mercatorju - Modiana ali pa ena trgovina nasproti (ne vem kako se ji reče). Majo luštne kopalke.

čav:muca:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 20:21:42   
Jančika_
Aja, točno, v Mecatorju - Calzedonia, se mi zdi. Pa Fabiani ima tudi nekaj na Stanetovi.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 20:29:55   
mehurčica
Uuu, Fabiani ima Roxy kopalke.:love:Ampak so drage.:((

Sicer pa imam jaz kopalke ene že par let pa so še čisto ok, dvojne pa sem si letos kupila. Imam pa še ene trojne tangice(kupila pred nosečnostjo), ki pa jih letos ne nameravam nosit. Še morem malo shujšat.

Ene nove imam iz New Yorkera, ene pa iz ene trgovine tu v MB...mogoče trgovina Skiny.:zmeden:Nimam pojma. Ampak niso Skiny kopalke.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 21:40:16   
Alina
Punce hvala za vaš trud.

Kopalke si moram kupiti zato, ker imam stare že 3 leta in so začele razpadati - po šivih so postale lepljive (od Lisce).

Meni se zdijo cene kopalk prav "nore" zato čakam na razprodajo, pač poskušam nekaj privarčevati.

Lep večer.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 21:46:01   
Skabi
Jaz sem v celjski modiani kupuila oranžne skiny kopalke. Vsak del posebej stane okrog 5000 (samo ej bil 50 % popust:)- ). Hlačke so nizke in bolj široke, tako da skrijejo vse strije :(, modrc pa podložen in močan, da malo privzdigne razvlečene joške:(:(. Če so moderne - nimam pojma. Meni so všeč.
Skiny je še v Tušu - pejt tja pogledat.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 21:47:14   
Skabi
Kaj pa Hervis v Intersparu?

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 22:06:09   
mehurčica
Skabi, te so oranžne z belimi rožami, ne? So jih imeli tudi v tej trgovini, ko ne vem točno kako se ji reče. Ampak ni Modiana.

Ja, v Hervisu imajo tudi ful lepe kopalke. Meni so ene turkizno-rjavo-zeleno-bele všeč. Menda so take barve.:zmeden2:Neke zelene liste imajo gor. Modrček je tak fajn narejen.:)

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nakup kopalk - Celje
13.7.2005 22:31:30   
teta beta
Calzedonia v Mercatorju ima res ful lepe. (Ampak niso glih pocen :zmeden: ) Tam imaš še Modiano in Intersport. V Planetu imaš New yorker, Skiny in Beti tgovino. Potem Hervis, pa mogoče tudi nasproti Interspara ta Sport 2000, Yello in ostale trgovine, ki so tam. Ali pa Benetton v centru.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nakup kopalk - Celje
15.7.2005 12:44:30   
Jančika_
Evo, sem jih danes kupila v Celju (v MB nisem našla nič pametnega, pa tudi se nisem glih na zobe metala). V Metroju na Stanetovi za celih 995 sit:bravo::bravo::bravo:.

Niti pomerila jih nisem, ker sem bila z vozičkom in je bila gužva, ampak na oko sem ocenila, da mi bodo prav in so mi res:). Meni so ful luštne.

V Fabianiju imajo pa znižane s 15 jurjev na 9. Juhej8).

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?