Nakup kopalk - Celje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Alina -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 18:37:20)

Celjanke pomoč!

V petek imam namen po nakupih. Nujno si moram nabaviti kopalke. Povejte kje v Celju jih naj iščem? Ali jih je mogoče katera že gledala? Kje imajo največjo izbiro? Niti sanja se mi ne kakše so sploh moderne.:zmeden2: Rada bi imela predvsem takšne, da ne bodo samo za eno sezono.

Želim vam lep preostanek dneva - prinas sicer dežuje.

Hvala za pomoč!:rozica::sloncek::rozica:

Lp, Alina :muca:

lefairyon -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 18:45:51)

jaz osebno pa nisem nek ljubitelj modnih krikov in priznam da ne sledim trendom...zato bom kar lanske kopalke nosila...saj nikjer ne piše da so stare;)...
pa tudi če pogledaš cenovno...mislim da se ne splača dajat tam 10000 jurjev za nekaj kar boš nosila samo eno sezono...

Jančika_ -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 18:51:36)

Pojma nimam, jaz jih bom šla kupit v MB:). Drugače pa Lisca na Stanetovi, ali pa New Yorker, kaj drugega se pa ne spomnim:zmeden2:.

alenkapk -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 20:12:31)

Poskusi še v Mercatorju - Modiana ali pa ena trgovina nasproti (ne vem kako se ji reče). Majo luštne kopalke.

čav:muca:

Jančika_ -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 20:21:42)

Aja, točno, v Mecatorju - Calzedonia, se mi zdi. Pa Fabiani ima tudi nekaj na Stanetovi.

mehurčica -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 20:29:55)

Uuu, Fabiani ima Roxy kopalke.:love:Ampak so drage.:((

Sicer pa imam jaz kopalke ene že par let pa so še čisto ok, dvojne pa sem si letos kupila. Imam pa še ene trojne tangice(kupila pred nosečnostjo), ki pa jih letos ne nameravam nosit. Še morem malo shujšat.

Ene nove imam iz New Yorkera, ene pa iz ene trgovine tu v MB...mogoče trgovina Skiny.:zmeden:Nimam pojma. Ampak niso Skiny kopalke.

Alina -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 21:40:16)

Punce hvala za vaš trud.

Kopalke si moram kupiti zato, ker imam stare že 3 leta in so začele razpadati - po šivih so postale lepljive (od Lisce).

Meni se zdijo cene kopalk prav "nore" zato čakam na razprodajo, pač poskušam nekaj privarčevati.

Lep večer.

Skabi -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 21:46:01)

Jaz sem v celjski modiani kupuila oranžne skiny kopalke. Vsak del posebej stane okrog 5000 (samo ej bil 50 % popust:)- ). Hlačke so nizke in bolj široke, tako da skrijejo vse strije :(, modrc pa podložen in močan, da malo privzdigne razvlečene joške:(:(. Če so moderne - nimam pojma. Meni so všeč.
Skiny je še v Tušu - pejt tja pogledat.

Skabi -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 21:47:14)

Kaj pa Hervis v Intersparu?

mehurčica -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 22:06:09)

Skabi, te so oranžne z belimi rožami, ne? So jih imeli tudi v tej trgovini, ko ne vem točno kako se ji reče. Ampak ni Modiana.

Ja, v Hervisu imajo tudi ful lepe kopalke. Meni so ene turkizno-rjavo-zeleno-bele všeč. Menda so take barve.:zmeden2:Neke zelene liste imajo gor. Modrček je tak fajn narejen.:)

teta beta -> Nakup kopalk - Celje (13.7.2005 22:31:30)

Calzedonia v Mercatorju ima res ful lepe. (Ampak niso glih pocen :zmeden: ) Tam imaš še Modiano in Intersport. V Planetu imaš New yorker, Skiny in Beti tgovino. Potem Hervis, pa mogoče tudi nasproti Interspara ta Sport 2000, Yello in ostale trgovine, ki so tam. Ali pa Benetton v centru.

Jančika_ -> Nakup kopalk - Celje (15.7.2005 12:44:30)

Evo, sem jih danes kupila v Celju (v MB nisem našla nič pametnega, pa tudi se nisem glih na zobe metala). V Metroju na Stanetovi za celih 995 sit:bravo::bravo::bravo:.

Niti pomerila jih nisem, ker sem bila z vozičkom in je bila gužva, ampak na oko sem ocenila, da mi bodo prav in so mi res:). Meni so ful luštne.

V Fabianiju imajo pa znižane s 15 jurjev na 9. Juhej8).

Stran: [1]