|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tičino masa in torta nutella
23.4.2010 18:29:52   
Ploha
Ali lahko naredim to torto in jo oblečem s tičino??

Me skrbi, da ne bo premehka in da mi bo masa ven lezla??user posted image

Bo pa to prva torta, ki jo bom oblekla s tičino, zato pa tolk skrbi user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tičino masa in torta nutella
23.4.2010 18:35:45   
blaža
komot jo oblečeš v tičino. raje pa kupi Hulala smetano, ki se dobro strdi, da ne bo vse ven lezlo, pa oblij jo s čokolado.

Upam, da veš, da jo je treba oblit s čokolado ali pa z masleno kremo namazat, da ne prepušča vlage, predn jo oblečeš z tičino.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2010 18:36:51   
blaža
Aja pa pazi, da Hulala smetane ne izsušiš preveč, če predolgo stepaš, se zna preveč izsušit.

Klasična smetana pa kljub kremfiksu, ni tako čvrsta, pa zna nagajat, če nimaš prakse.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2010 18:40:57   
Ploha
blaža: ja vem, da jo morm oblit...se pravi čokolado stopim in primešam olje, da je bolj mazavo, a sem prav zasledila???

pa najbolje, da torto naredim recimo danes...oblečem jo pa šele drug dan??

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2010 18:46:28   
Ploha
aja pa še nekaj:

kupila bom tekoče jedilne barve, upam da se jih dobi v kakem velikem trgovskem centru....in potem bi recimo s čopičem kaj porisala, kolk te tekoče barve sploh rabim, da nekaj narišem??

Ker v samo maso za oblečt celo torto so mi rekl, da rabim kako kapljico ali dve???

joooj, upam da ne težim preveč...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2010 19:12:25   
blaža
Ja, v čokolado za kuhanje daš malo maščobe. Ali margarino ali pa malo olja, da se bo dalo torto oblit.

Jedilne barve maš v tušu, so take v flaškah, ponavadi jaz barvam z njimi tičino, mam pa še tiste iz špara, ko so v tubicah in tudi z njimi se da risat, le da se jih malenkost razredči z vodo.

na tvojem mestu, bi raje barvala tičino pa pol kako figurico naredila, edino, če si vešča risanja, pol bo ok, če ne se zna zgodit, da ne bo lepa slikica in ne boš zadovoljna.

Mogoče si zvaljaš malo tičine, ( kot moja torta hello kitty ) in boš vidla, če ti bo ok ratalo, pol pa to samo daš na torto oblečeno z tičino.

Steve Jobs

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2010 22:20:01   
Ploha
O najlepša hvala user posted image user posted image user posted image

Sem pa dobila te barve v tubicah....

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2010 11:19:10   
Martinčka
ploha kako ti je uspelo prvič s tičino? kje si pa tičino kupila? ali si jo sama nardila? jaz se še zdaj nisem upogumilauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2010 11:16:04   
alpog
Glede smetane - najboljše pride iz pol rastlinske in pol mlečne! Pa še sladka je ravno prav (samo rastlinska je malo preveč za moje pojme). Namig pa sem dobila v priznani slaščičarni in ga tudi preverila. Res dobro!

< Sporočilo je popravil alpog -- 21.5.2010 11:17:20 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?