Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 24.4.2010 9:16:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
aja, pa babi tut crocse fura in to živo rdeče . Je kar frajerka v lokalni kmečki zadrugi.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 24.4.2010 9:18:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Drugače pa jaz sem si tele naročila preko necermana pa tele sem si nabavila pa ene foraste gladiatorke imam nagledane, ampak še razmišljam ali jih sploh potrebujem (verjetno jih ). Visoke pete pa super izgledajao na drugih, name jih pa ne dobiš tako zlepa.....
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 24.4.2010 9:19:57
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana tole so pa predhodniki (ja, naše babaice so vedela kaj je moda ) eh, kaj babice, moja mami jih je nosila še ene 2 leti nazaj! Pa imam fejst mlado mami Zdej pa prisega na crocse. Po moji zaslugi A v trgovini dela Moja mama je imela zbirko, včasih....Se full spomnim da sem jih obuvala, ker so imele visoke pete
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 25.4.2010 22:32:10
|
|
|
|
ely*
|
face ste, ful ste me nasmejale
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 25.4.2010 22:43:34
|
|
|
|
rija
|
bemu, jaz sem si v petek iz bate sposodila ene na oko lepe sandale....ma krasne....so pa tak neudobni, da ne bom mogla narediti enega kroga z mulcem po mestu in gredo nazaj
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 25.4.2010 22:55:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija bemu, jaz sem si v petek iz bate sposodila ene na oko lepe sandale....ma krasne.... a to morš bit rija da ti jih posodijo?
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 25.4.2010 23:40:36
|
|
|
|
rija
|
ne, šuškavce moraš tam pustit
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 25.4.2010 23:51:10
|
|
|
|
mačkicamala
|
Te pa najraje nosim,nikoli ne premočjo.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 25.4.2010 23:52:01
|
|
|
|
mačkicamala
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 25.4.2010 23:52:34
|
|
|
|
mačkicamala
|
****ti,ne gre slika gor.Grem spat.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 28.4.2010 11:35:33
|
|
|
|
dana
|
Koliko je pa poštnine, pa kako je z zamenjavo? Ker čevlje prek neta kupovat ... mal cvikam no. Ker nimamv vseh čevljev isto številko. Bi prosila za kak napotek. Pa koliko časa se čaka? Sem šla pa še ostalo gledat, in majo ful cort dodatke, do torbic pa še sploh prišla nisem
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 28.4.2010 13:43:36
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pa tole npr: baguska kje si našla tele?
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 28.4.2010 13:48:30
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Drugače pa jaz sem si tele naročila preko necermana pa tele sem si nabavila pa ene foraste gladiatorke imam nagledane, ampak še razmišljam ali jih sploh potrebujem (verjetno jih ). Visoke pete pa super izgledajao na drugih, name jih pa ne dobiš tako zlepa..... gornji so lušni, daj pripopaj povezavo, ker na neckermmanu je shuhov ogromno, pa se mi ne da iskat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?