Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:46:05
|
|
|
|
valči
|
pety 78,a ti to res nosiš?Ker se ne upam smejat. raho,veš,nedolgo nazaj sem gledala film Gejša.Mi je tako ostal v spominu.In ko tvoje šuheke zagledam,me presune.Gejšini čevlji.a je morda pravilo,da gejša ne sme imet 70 ali več kil*Pomoje ne.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:46:52
|
|
|
|
blaža
|
ej, še sreča, da se samo hecate, me je kar sračkat prijelo ob teh Alpininih šulnih, pa sem lih tela napisat, da so za kako staro nončko.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:47:34
|
|
|
|
TomTaylor
|
eh, klinca...noče mi limat slik, si pa same poglejte. Jz samo še tukaj kupujem: http://www.coko.si/index.php
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:49:07
|
|
|
|
pety78
|
pety 78,a ti to res nosiš?Ker se ne upam smejat.user posted image Ti se kar smej. Saj se jaz tudi.
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:52:33
|
|
|
|
rija
|
za zvečer: za "potem" zvčer za čez dan madonca....vidim, da bo treba več zvečer ven hodit
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:53:32
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija za "potem" zvčer opa!
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:54:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija za "potem" zvčer za čez dan pa v temle kej noge švicajo?
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:56:27
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: rija za "potem" zvčer za čez dan pa v temle kej noge švicajo? tistih par sekund po moje ne
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 22:58:43
|
|
|
|
hektorina
|
Par sekund! Mater maš kondicijo!
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:05:34
|
|
|
|
rija
|
še kar gre
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:08:26
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Par sekund! Mater maš kondicijo! Ona al njen lover?
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:09:13
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Par sekund! Mater maš kondicijo! Ona al njen lover? Ona, ker taki lover je lahko samo .over
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:10:54
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Par sekund! Mater maš kondicijo! Ona al njen lover? Ona, ker taki lover je lahko samo .over seveda...tele samo brcneš dol...pomisli, da si odpenjaš gladiatorke po možnosti visoke do kolen
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:12:22
|
|
|
|
baguSka
|
zakaj pa bi jih dol brcala?? tole je treba met do finisa.. drugac nima haska! razn ce po tistih parih sekundah tud ti takoj zaspis.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:12:41
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Par sekund! Mater maš kondicijo! Ona al njen lover? Ona, ker taki lover je lahko samo .over seveda...tele samo brcneš dol...pomisli, da si odpenjaš gladiatorke po možnosti visoke do kolen Niti prvega štuka gladiatork ne bi sezula, pa bi že bil na boku in drnjohal z blaženim izrazom na ksihtu
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:13:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka zakaj pa bi jih dol brcala?? tole je treba met do finisa.. drugac nima haska! razn ce po tistih parih sekundah tud ti takoj zaspis. si nora? da ga po možnosti zadanem s tole peto v čelo nope. to je samo za šminkirat midva sva bolj športna tipa sicer.....
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:14:45
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: baguSka zakaj pa bi jih dol brcala?? tole je treba met do finisa.. drugac nima haska! razn ce po tistih parih sekundah tud ti takoj zaspis. midva sva bolj športna tipa sicer..... Nočem vedet kateri šport traja samo nekaj sekund
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:15:18
|
|
|
|
rija
|
tek na 60 metrov
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:17:46
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija tek na 60 metrov "Leteči" start!
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 23.4.2010 23:37:45
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija tek na 60 metrov ce verjames.
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 24.4.2010 7:57:43
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz že vsa leta prisegam le na Alpino. Ni ga čez lep in udoben čevelj. http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art0N432Z O d'best, ful zakon čevelj. Zračen, udoben, lep,....... če imaš več kot 60 let, ja. Do solz sem se nasmejale,ma ste face
|
|
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 24.4.2010 9:11:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Tole je moderno tole so pa predhodniki (ja, naše babaice so vedela kaj je moda )
|
|
RE: Kakšni čevlji so letos moderni? 24.4.2010 9:15:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana tole so pa predhodniki (ja, naše babaice so vedela kaj je moda ) eh, kaj babice, moja mami jih je nosila še ene 2 leti nazaj! Pa imam fejst mlado mami Zdej pa prisega na crocse. Po moji zaslugi
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?