|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE
13.7.2005 14:10:39   
tajav
20.junija 05 bil moj prvi dan zadnje menstruacije in od takrat do danes vsak dan delam na :duda:. Včasih imam ciklus na 28. ali pa celo na 38 dni. Tako kot prejšnji teden tako tudi včeraj in danes imam izcedek. Zanima me, kaj to pomeni oz. kdaj je ovulacija pred ali po izcedku oz. kaj ta izcedek pomeni. Ni pa samo to. Počutim se utrujeno, v jajčnikih me pika oz. pojavljajo se bolečine (kot da bi mi jih vleklo), tu in tam slabost in lakota, skratka čuden občutek. Tetka :hudicek: bi naj prišla ali 16.7. ali 26.7.05.

Zakaj bolečine, izcedek in taki občutki? :zmeden:

Hvala !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VPRAŠANJE
13.7.2005 14:12:11   
baguSka
Pravijo da so včasih med ovulacijo ISTI občutki kot med oz. pred menstruacijo.;)

(odgovor članu tajav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VPRAŠANJE
13.7.2005 16:07:01   
Anonimen
Lahko špika zaradi ovulacije, vendar to ne traja več kot nekaj ur. Mene drugače skozi cel ciklus nekaj špika in cuka, pa je to baje normalno. Med ovulacijo imam pa tudi jaz tak bolj lepliv ozcedek, ki traja en dan. No, vsaj dozdeva se mi, da je to to, ker imam neredne cikluse.

(odgovor članu tajav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   VPRAŠANJE
14.7.2005 8:00:39   
čveka
Dan tajav,

Moj prvi dan zadnje M je bil isto 20. junij. Glede na to, da jo mam na 28-30 dan jo pričakujem od 18-20 julija.

Jst sem načeloma po izcedku vedno vedela kdaj je ovulacija...11 al pa 12 dni pred :hudicek:.
Ta mesec pa nč...res, da me je vseskozi neki špika in boli...ampak to je po mojem res samo psiha...glede na to, da sva ta mesec prvič spustila vajeti;.
Tak, da je po mojem vse kar se vmes med cikli dogaja nam neznano in je mogoče res vpliv same psihe.
Bomo videli...za naslednji mesec bom že vedela...:)kaj vse te bolečine pomenijo....

lpč

(odgovor članu tajav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.