VPRAŠANJE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tajav -> VPRAŠANJE (13.7.2005 14:10:39)

20.junija 05 bil moj prvi dan zadnje menstruacije in od takrat do danes vsak dan delam na :duda:. Včasih imam ciklus na 28. ali pa celo na 38 dni. Tako kot prejšnji teden tako tudi včeraj in danes imam izcedek. Zanima me, kaj to pomeni oz. kdaj je ovulacija pred ali po izcedku oz. kaj ta izcedek pomeni. Ni pa samo to. Počutim se utrujeno, v jajčnikih me pika oz. pojavljajo se bolečine (kot da bi mi jih vleklo), tu in tam slabost in lakota, skratka čuden občutek. Tetka :hudicek: bi naj prišla ali 16.7. ali 26.7.05.

Zakaj bolečine, izcedek in taki občutki? :zmeden:

Hvala !

baguSka -> VPRAŠANJE (13.7.2005 14:12:11)

Pravijo da so včasih med ovulacijo ISTI občutki kot med oz. pred menstruacijo.;)

Anonimen -> VPRAŠANJE (13.7.2005 16:07:01)

Lahko špika zaradi ovulacije, vendar to ne traja več kot nekaj ur. Mene drugače skozi cel ciklus nekaj špika in cuka, pa je to baje normalno. Med ovulacijo imam pa tudi jaz tak bolj lepliv ozcedek, ki traja en dan. No, vsaj dozdeva se mi, da je to to, ker imam neredne cikluse.

čveka -> VPRAŠANJE (14.7.2005 8:00:39)

Dan tajav,

Moj prvi dan zadnje M je bil isto 20. junij. Glede na to, da jo mam na 28-30 dan jo pričakujem od 18-20 julija.

Jst sem načeloma po izcedku vedno vedela kdaj je ovulacija...11 al pa 12 dni pred :hudicek:.
Ta mesec pa nč...res, da me je vseskozi neki špika in boli...ampak to je po mojem res samo psiha...glede na to, da sva ta mesec prvič spustila vajeti;.
Tak, da je po mojem vse kar se vmes med cikli dogaja nam neznano in je mogoče res vpliv same psihe.
Bomo videli...za naslednji mesec bom že vedela...:)kaj vse te bolečine pomenijo....

lpč

Stran: [1]