Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vročina in spanje zunaj 21.4.2010 9:57:44
|
|
|
|
Luni
|
Meni so pediatri govorili: Samo takrat, ko ima otrok vročino, ne sme ven! Se pravi, če kašlja, smrka, ni problema, ob vročini pa ne...
|
RE: vročina in spanje zunaj 21.4.2010 10:58:14
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem bila z mojim tudi pri tako malo povišani tel. temperaturi zunaj.
|
|
RE: vročina in spanje zunaj 21.4.2010 11:06:07
|
|
|
|
sanasan
|
Vsak dan spi zunaj v vozičku, v zavetju pred vetrom in ne na direktnem soncu. Ja, tako kot opisuješ bi jo dala tudi ven. Še boljši zrak je verjetno.
|
|
RE: vročina in spanje zunaj 21.4.2010 11:22:44
|
|
|
|
Hope2
|
Naš je na istem te dni ima virozo, prvi dan visosko vročina, te dni pa okoli 37-37,5, včasih brez. Včeraj sva bila pri P in sem jo vprašala kako, saj notri ne vzdrži, tečnari, joka... Zunaj pa kar oživi. Pa mi je P rekla, čim več zunaj, pazit edino da ni mraz, veter in gasa ven. In sva res veliko zunaj, v zavetju, nas sprehodu in malček uživa, mu ni hudega. Drugo je vročina nad 38 in ko se otrok počuti zanič
|
|
|
|
RE: vročina in spanje zunaj 21.4.2010 17:16:20
|
|
|
|
ledenka
|
do 37,5 C se še ne šteje za vročino, tako da brez skrbi
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?