urbancek
|
Matr sm zabita, ker ne štekam čisto dobro, kaj si mislila. Če misliš na otroke so načrtovani s strani obeh, sicer pa sploh ni bil moj namen jamrati kako slabo živimo, saj sploh ne (imamo vse kar potrebujemo, pa še na morje bomo šli), na živce mi gre samo naša država, ko nekateri lahko, drugi pa ne. Poznam primer, ko se vozijo naokoli z novim audijem in ne boste verjele IMAJO socialno pomoč za ogroženo družino. Kje sploh živimo. Samo to mi gre močno na jetra, ko se delajo take razlike, kar poglejte, koliko žensk hodi v službo za borih 70.000.- ali pa še manj, samo da imajo službo, medtem, ko se naši funkcionarji preseravajo in nam kratijo še tisto, kar nam pripada. Potem pa ljudje tumbajo, češ ti se imaš fajn, ko pa imaš državno in ne vem kakšno podporo še. Kar v glavo bi kakšnemu skočila. Komentar je bil tudi, da imamo otroke zaradi denarja. Takrat bi človek tudi streljal od togote. Mislim, da ima vsak otroke zato, ker jih ima rad in si jih želi, ne pa da bi živel na njihov račun. Splph pa bi z državnim denarjem kaj hitro prišel h kraj. Marsikdo mi reče, pa kaj se sploh sekiraš zaradi ljudi, ampak kaj ko so nekateri poosebljena žlehtnoba. Zdej sem se pa že preveč razpisala, punce, vem, da me imate že poln kufr, ko tako nakladam, očitno imam danes slab dan. Pustimo državo, pustimo denar in imejmo radi svoje otročičke, meni so oni smisel mojega življenja.
|