|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko porabite mesečno v trgovini (hrana)?
23.4.2010 8:56:21   
shewolf
300 €

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.4.2010 9:02:15   
water lily
V trgovini ene 150-200. 2 odrasla. S tem da med tednom jeva zunaj in to ni všeto. Pa hrana za živali tud ni všeta.

(odgovor članu shewolf)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.4.2010 8:51:08   
TomTaylor
med 400-500, 2 odrasla 2 otroka. Jz sicer tudi prisegam na enostavno sestavo obrokov, vendar je pa "mož" malo bolj zahtevnega okusa. Npr. meni so dovolj PZ testenine z zelenjavno omako pa kakšen paradajz na kose narezan zraven. Moj pa rabi juho, makarone z zelenjavo, parmezan, čili ali tabasco, paradižnikovo solato s kumarami in čebulo s smetanovim prelivom za čez pa še kkšen kos tortice,puding ali vsaj kos sadja. ....suh je pa bolj kot jazuser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.4.2010 21:47:14   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

vendar je pa "mož" malo bolj zahtevnega okusa. Npr. meni so dovolj PZ testenine z zelenjavno omako pa kakšen paradajz na kose narezan zraven. Moj pa rabi juho, makarone z zelenjavo, parmezan, čili ali tabasco, paradižnikovo solato s kumarami in čebulo s smetanovim prelivom za čez pa še kkšen kos tortice,puding ali vsaj kos sadja. ....suh je pa bolj kot jazuser posted image

Uf, sem najprej mislila, da pišem o mojem user posted image

Popolnoma ista zgodba, poleg jedi še en kup dodatkov, pa v omari mora vedno bit dovolj raznovrstne zaloge, ko se gospodu česa zaželi.....

Suh je pa kot ......., jaz pa 300% kontra

lp, mojca

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.4.2010 22:08:41   
alejna
Sorry ampak si ne predstavljam da bi porabila za triclansko druzino samo 150 eurov...ne vem ali se jaz ne znam organizirati...ne vem res...
Norge pravis da otrok vec ne rabi skutk,sokov...ok plenic res verjetno vec ne rabi,ampak otroci (po mojem) rabijo tudi pudinge,sokove z dodatnimi vitamini...in se marsikaj kar nam odraslim vec ni potrebno in zanimivo...
Mi porabimo od 500-600 eurov mesecno za hrano,cistila,plenice...(in sva jaz,moz in hcerka stara eno leto),ceprav ze lahko je skoraj vse kar midva jeva ji se vedno kupim kaksno hipp kasico,hipp sokec z zelezom...fruchtzwerge...kuham rada in kuham vsak dan,tudi mi ne jemo v restevracijah...
kaksno kavo z prijateljico v mestu si pa le privoscim vsaj enkrat tedensko,to rabimo vsi,na tem pa ze ni treba "Sparati"...
Lep pozdrav!

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.4.2010 7:20:10   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: alejna

Sorry ampak si ne predstavljam da bi porabila za triclansko druzino samo 150 eurov...ne vem ali se jaz ne znam organizirati...ne vem res...
Norge pravis da otrok vec ne rabi skutk,sokov...ok plenic res verjetno vec ne rabi,ampak otroci (po mojem) rabijo tudi pudinge,sokove z dodatnimi vitamini...in se marsikaj kar nam odraslim vec ni potrebno in zanimivo...
Mi porabimo od 500-600 eurov mesecno za hrano,cistila,plenice...(in sva jaz,moz in hcerka stara eno leto),ceprav ze lahko je skoraj vse kar midva jeva ji se vedno kupim kaksno hipp kasico,hipp sokec z zelezom...fruchtzwerge...kuham rada in kuham vsak dan,tudi mi ne jemo v restevracijah...
kaksno kavo z prijateljico v mestu si pa le privoscim vsaj enkrat tedensko,to rabimo vsi,na tem pa ze ni treba "Sparati"...
Lep pozdrav!

No jaz gotovo ne porabim toliko...sigurno kakih 100-150 eur manj. in tudi jaz sem prepričana, da otrok pa res ne rabi vseh Hipp kašic in sokov z vitamini in skutic in pudingov. saj tud jaz kdaj pa kdaj to kupim, ampak a ni boljše da poje kakšno domačo sadno kašico, frišen sok iz sokovnika in puding, ki ga sama skuhaš? saj ne rabi vseh tistih E-jev pojest. no ampak to je samo moje mnenje.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.4.2010 7:22:53   
poli*
Tričlanska družina 250€/mesec.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.4.2010 15:50:53   
Martinčka
midva porabiva za hrano okoli 300 eur + skoraj vsak vikend zelenjava in sadje na tržnici ali od sosedskih kmetic okoli 100 eur.. tako da nekje 400 eur. ampak tako je zdaj ko je bolj vroče in ne kuhava več čaja in kupujeva sokove.

zdaj ko pride še dojenček pa ne vem kako bo kaj.. upam da se bom s sosedo dogovorila za zelenjavo z vrta za en normalni znesek pa bo takoj boljše, ker na tržicah imajo taaako navite cene da me vsakič kap!

drugače pa kakšen mesec zapraviva veliko manj, drugič več.. odvisno... ko bodo spet domače koline od babic in tet bo spet strošek manjši, ker nabaviva meso za en čas in je veliko ceneje in potem se precej pozna... pa ko bo krompir na njivi...

mah bi rekla povprečje čez celo leto je nekje 300 eur na mesec za vso hrano.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.5.2010 14:49:59   
fusia
Meni ni jasno, kako lahko eni porabite tako malo. Če je to tako kot v primeru moje prijateljice, ki od staršev dobi vso domačo zelenjavo, meso, jajca in še kaj, potem še gre, drugače pa se meni to zdi nemogoče. MI porabimo okoli 500-600 evrov, pa se mi zdi da ne kupujem nič posebnega. Za enega otroka plenice, drugače pa otroka ne jesta nobenih posebnih kašic, smokijev... karkoli, samo kak sadni jogurt kdaj pa čokolino pa kak jabolčni sok, to je pa vse.
Tiste ki tako malo porabite prosi izdajte vaše skrivnosti user posted image ... kaj pa jeste, pijete, kako perete in čistite? Tudi pri čistilih jaz po moje prav nič ne pretiravam, imam tistega za čiščenje oken (ki drži zelo dolgo user posted image ), pa en odmaščevalec in eno čistilo za kopalnico ki ga uporabljam za vse živo. Prašek res ne kupujem najcenejšega, najdražjega pa tudi ne. Jemo klasiko... malo mesa, zelenjave... malo salam, paštet, jogurtov, maslo in marmelado ali med, kosmiče za zajtrk... v glavnem nič posebnega in nič dragega. Ne gledam na vsak evro, to je res, sem že večkrat rekla da bom, pa potem sploh ne vem kje naj pravzaprav kaj prišparam??? Razen izjemoma ne kupujemo npr. nobenih čipsov, piškotov, pijač ipd... A bom kaj znatno prišparala če bom kupovala najcenejšo salamo pa najcenejšo pašteto??? Kar veliko pojemo sadja npr. ampak prvič tu pa nočem šparati pa tudi spet ne vem če ga pojemo pa toliko, saj ne kupujem nekega dragega sadja izven sezone npr., ko je res drago.  Torej?? vsak nasvet in mnenje dobrodošlo....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Celulit
darja72

ne (6%)

malo (29%)

kar nekaj (35%)

veliko (18%)

ogromno (12%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!