Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 14.4.2010 22:04:49
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Uf, hektorina, pogumna izbira Ena je prej napisala, da nima jajc za takšno izbiro-odločitev. Kaj to pomeni da sem jaz ...fant!? Da si jo izbirala med velikonočnimi prazniki . in HB, samoda semJAZ brez jajc! Počakaj še na strokovno mnenje . Pa ja ne... eh, ne more bit res...no...
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 14.4.2010 22:09:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
glede pospravljenosti se strinjam z jagodo....hektorina, daj nam zaupaj kaj je ZA objektivom glede prtov in tekacev: pojma nimam ce so se v modi. pa - briga me! meni je vsec
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 14.4.2010 22:11:25
|
|
|
|
hektorina
|
Miš, še nitake panike. Mali je star komaj 16 m.Pri nas je trenutno bolj škatljivo: kakšna so tla
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 14.4.2010 22:12:22
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* glede prtov in tekacev: pojma nimam ce so se v modi. pa - briga me! meni je vsec Sva že dve, z bolj čudnim okusom...
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:00:47
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js mam takole
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:05:21
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
noro lepa AL. sem ze zadnjic obcudovala. pri moji je malo vec crnega, pa tardeca bi bila malo bolj zivo pink.
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:14:52
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ja klele na računalniku mogoče ni vidt tko živa oz je vidt bolj rdeča, v realnosti je živa pink. osnovna pink barva v bistvu...magenta!
< Sporočilo je popravil ALWAYS LARA -- 15.4.2010 9:16:05 >
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:17:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no, samo jaz bi dala to, kar imas ti pink, črno, in gor kak velik vzorec v pink...
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:29:39
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* noro lepa AL. sem ze zadnjic obcudovala. pri moji je malo vec crnega, pa tardeca bi bila malo bolj zivo pink. se podpišem!!
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:34:19
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA js mam takole noooo tocno takole luc mava mi2, ko sem vceri pravla, da me je moj nadru, ko je vidu da sem jih povisala na razlicne dolzine....
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:34:54
|
|
|
|
baguSka
|
aja mi je pa super lepa kuhinja...
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 9:40:49
|
|
|
|
hektorina
|
Lara, lepooooooo! Eni pač vejo, kaj je lepo
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 11:34:54
|
|
|
|
witch
|
Jaz bi naredila lepo zeleno barvo. Sploh če je kuhinja od blizu malo zelenkasta. Ali pa močno rumeno.
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 15.4.2010 16:09:21
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA js mam takole Ta mi je pa super!
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 18.4.2010 0:02:08
|
|
|
|
mateyka
|
ful lepo pospravljena
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 18.4.2010 21:37:42
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ful lepo pospravljena Jst sem najprej misla, da je fotka iz kakega kataloga...Potem sem šele bolj pogledala pa vidla, da je gor datum, kdaj je bla slika narejena. Svaka ti čast ženska, da imaš takole pospravljeno. Al je blo samo za fotografske namene? Aja...drugače pa kuhinja itak prva liga. Noro lepa!
< Sporočilo je popravil picola1 -- 18.4.2010 21:39:16 >
|
|
|
|
RE: kuhinja-barve-prosim ideje 18.4.2010 21:38:11
|
|
|
|
picola1
|
...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?