TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* TT postavim jo lahko kakor zelim. v L, v U mi nebi prislo lepo, čahko je v L in dodam se šank. samo to pol s5 pomanjsa prostor. lahko jo pa tudi "razmecem" po prostoru... ne, ne jo razmetavat po prostoru, če se le da, jo daj v eno linijo, ali pa samo v L. Kar se linoleja tiče - jih zdej dobiš v svašta barvah, oblikah,...ni da ni. Dobiš pa tudi laminat v tudi svašta barvah, ... cena in kvaliteta pa sta pri obeh tam-tam. Kolega ima v kuhinji laminat - imitacija ploščic, pa je kr kul za videt pa še drago ga ni prišlo. Je pa lepše ja, če so tla enotna, se pravi v vseh prostorih enaka, še posebej če imaš all-in-one (kuhinja, jedilnica, dnevna), v tem primeru se meni osebno bolj dopade les, oziroma vsaj imitacija lesa. Mateyka ti je predlagala čudovito ozadje, samo ni pa rečeno, da pride tudi poceni - lahko pa improviziraš Z malo manj dela in stroški bi lepo izgledalo, če bi samo tisto steno kjer je pult prebarvala na jabolčno zeleno (takšno kot je tist list na fototapeti ali pa barva brisače na isti sliki), ostale stene pa naj bodo bele, še raje malo bolj dimno bele. Za barvo tal so pa mnenja različna, eni zagovarjajo ustvarjanje kontrastov, eni pa umirjanje kontrastov. Tal z imitacijo kamna jz osebno ne bi dala, no. Če že, pol bi se odločila za imitacijo kamnitih ploščic ali pa imitacijo kakšnega svetlejšega lesa.... ma sivo barvo je kar dost težko kombinirat... če bi vedela, jo niti sama ne bi kupovala, hehe. Mi smo takole razbili monotonost, na tleh so sive ploščice, pa mi ni všeč :
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 14.4.2010 13:12:09 >