|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrujenost...
12.4.2010 20:12:36   
Onasiss
Delam po porodniški  že 3 mesece. V tem času bi se moj organizem moral že navadi na nov ritem, ampak se mi zdi, da sem iz dneva v dan bolj utrujena. Pa se mi zdi, da to ni spomladanska utrujenost.

V službi sem raztresena, na momente apatična, razdražljiva.... pozabljiva... skratka... zanima me s čim naj si pomagam.... oz s čim si pomagate ve????

So what....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utrujenost...
12.4.2010 20:19:13   
Felicita
če misliš prehranske dodatke potem B kompleks in Q10.

sicer pa reden ritem (ob isti uri spat/se zbudit), gibanje na svežem zraku, fizična aktivnost (lahko tut samo kopanje po vrtu). zvečer lahka hrana... pa če nimaš dobrega ležišča, obvezno zamenjat - ker če se ponoči ne naspiš/spočiješ, se to samo stopnjuje.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 20:22:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

zanima me s čim naj si pomagam.... oz s čim si pomagate ve????

S tem, da se čez vikend do mrtvega naspim.
Čez teden pa s konkretno dozo turške kave.

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 20:35:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
S tem, da se čez vikend do mrtvega naspim.
Čez teden pa s konkretno dozo turške kave.

Naspat se ne morm, ker mu mulci po glav skačejo, kavo pa sicer pijem, ampka sem zadnjič s šalco v roki sede na kavču zaspalauser posted image ...otroc so se mi pa režal...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 20:44:46   
pikapikica83
Na tvojem mestu bi jaz šla malo do zdravnika. Naj preveri kri, ker lahko da ti manjka kakšnega vitamina... Ni pa izključena tudi kakšna oblika depresije (ki se je sploh ne zavedaš, ampak se kaže ravno v vse večji utrujenosti).

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2010 7:22:43   
Klemy82
Poskusi res s kakšnimi prehranskimi dopolnili, multivitamini, Q-encim, meni osebno ful pomaga jemanje ginsenga (prakticiram vsako leto v izpitnem obdobju in preverjeno pomaga), posvetuj se v lekarni, opcij imaš ful. Če pa ne bo nič pomagalo pa se pojdi pokazat k zdravniku, morda si slabokrvna, ti česa manjka. Pa drži se!user posted image

Jst.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2010 21:30:51   
natasarobi
Pojdi k zdravniku, da te pregleda za sladkorno, delovanje ščitnice, zelo nizek pritisk,...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2010 21:38:21   
Tanja55
FidiProtekt .. meni vedno pomaga. Dobis v lekarni. Sem kronicno slabokrvna in konstantno pod stresom -- ampak vsake toliko naredim to kuro s FidiProtektom in sem precej boljs. Se moja 85 letna babica ga jemlje v casu viroz in v prehodnih obdobjih (pomlad, jesen) in ji pomaga.

Ce si zelo utrujena, je lahko slabokrvnost in pomankanje zeleza. Jej vec mesa, kaksna jetra, solato, rdeco peso... Pa do zdravnika, da ti pregledajo kri in ugotovijo, ce je res pomankanje zeleza.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2010 18:19:21   
anarožica
Kako kej utrujenost? je že kej boljš?
Sm prvič na forumih. Mi je prijatelca rekla, da se najde ful velik dobrih info. Pa je res zlo zanimiv.

Glede utrujemosti. Zanč mi je moja mama rekla, da jemle Pycnogenol - nek antioksidant iz bor, smrek... neki takega. Pa prav, da ji ful pomag, k ni več tolk utrujen in bol skoncentrirana v službi. Jst nej kr zaupam, ker ona vedno vse natnčno prebere in se informira pa vedno jemle samo stavri, ki so prevrejene in naravne.
Mogoče bi pa s tem probala.

Če si pa še vedno boga pa le pejd do zdravnika na en check-up.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?