|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 14:34:45   
NINA74
Ali lahko v nosečnosti jem čokolado? Je kaj nevarno za plod?

NINA74:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 14:35:41   
tinkamiška
Ti le jej čokolado, če ti le paše. Meni odkar sem noseča sploh ni do nje;)

LP,
Tinka

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 14:40:35   
lenika
Življenja brez čokolade si sploh ne morem predstavljat, pa še sploh nisem noseča, kaj bo šele potem!?!:zmeden:

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 15:03:30   
Talči
Lahko, jaz jo tudi.
Samo ne pretiravaj - kile!!!!!
Edino kaj mi ni bilo fajn: temna čokolada z visoko vsebnostjo kakava - je malega po nekaj koščkih kar metalo po trebuhu. Milke in podobne mlečne pa so čisto o.k.
LP
Talči

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 15:24:37   
eva1
Jaz sem jo v nosečnosti pojedla na tone-milko z celimi lešniki!

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 15:40:39   
Nannn
Jest jem cokolado ampak ne tok pogosto kot prej ko nisem bila :nosecka: sedaj pa mi tok ne pase niti je ne smem ker imam probleme z prebavo :zmeden:

LP Nannn :muca:

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 15:41:15   
LONA13
vsak dan sem pojedla obvezno eno čokolado, sej zato se mi pa tud na kilah fajn pozna.
Bo vsaj otroček živahen!

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 15:58:10   
Jessy
Čokolado lahko ješ, kolikor ti paše (če te ne skrbijo kile). Sem brala en članek, da so strokovnjaki v tujini ugotovili, da čokolada v nosečnosti pozitivno vpliva na otrokova čustva.
SEVEDA!!! Saj na moja čustva tudi pozitivno vpliva!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
12.7.2005 16:05:39   
žužu
men največ dni ne paše, ko pa mi zadiši, tko enkrat na mesec, gre pa cela tavelka milka. pa kile gor al pa dol!

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
13.7.2005 0:43:55   
lelaval

Škodi lahko le tebi - naberejo se ti kilogrami. :)-
Jaz sem jo v nosečnosti dobesedno "žrla" (sploh vse, kar je vsebovalo sladkor). :)-
Pa še sedaj po porodu čokolado skrivam pred otroci (ko tega nikoli prej nisem počela), pa jo vso pojem, ko sem sama. :( (potem pa se bom sekirala zaradi kilogramov :(:zmeden2::()

Ti kar lepo uživaj v hranah, ki ti dišijo.

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ČOKOLADA IN NOSEČNOST
13.7.2005 2:33:25   
Magi*
čokolada baje zelo pozitivno vpliva na razvoj plodovih žoganov. sam Peter Russel (Knjiga o možganih) je baje velik ljubitelj čokolade, seveda ker tako dobrohotno vpliva na možgane;) ti kar napadi čokolado, seveda v mejah normale. vsaka še tako dobra stvar je v prevelikih količinah škodljiva.

(odgovor članu NINA74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?