|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na prvi pregled
12.4.2010 9:46:55   
tasika12
Pozdravljene,

zanima me v katerem tednu je priporočljivo, obiskati ginekologinjo. Pred tem sem imela ss, sedaj sem po nekaj mesecih zagledala spet črtico in sem vesela, ampak se ne upam preveč veselit, ker me je strah spet česa. Tak, da prosim za nasvet.
Lep pozdrav
Tašika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na prvi pregled
12.4.2010 10:01:44   
AnciM
Srček se pokaže sicer šele v 6 - 7 tednu. Prej se pa že vidi vreča. Jaz bi verjetno počaka vsaj 7 teden, da ne bi bila preveč živčna ali se bo srček prikazal al ne.

< Sporočilo je popravil AnciM -- 12.4.2010 10:02:16 >

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 10:35:30   
x_srečka_x
Ko sem po SS ponovno zanosila, so me vzeli naprej, to je bilo v 7t., da so preverili če je vse vredu. Ker drugače naročajo šele okorg 10t, vsaj pri nas.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 10:54:06   
tix
jaz sem poklicala, da imam pozitiven test in so me sami naročili 7t in nekaj dni in se je lepo z UZ čez trebuh videlo

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 11:00:49   
divans1
Jst sm šla v 9. tednu, ko se je že vse lepo videlo, prej pa brez veze hodit....user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 11:01:14   
Martinčka
jaz sem tudi poklicala ko je minil en teden ko sem ugotovila da sem noseča (ker sem zvedela da sem noseča en teden pred predvideno menstruacijo in sem želela za ziher počakat tisti en dan zaustanka) in me je naročila kar čez en teden da preveri če je res kaj na tem.. potem me je pa ponovno naročila čez tri tedne... tako da kar čimprej pokliči in te bodo že dali na pregled kot se jim bo zdelo prav. 

pa čestitke in lepo, zdravo nosečnost ti želim!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2010 11:35:50   
severnica77
Jaz sem bila na UZ pri 6t - tudi zaradi predhodnega SS in ene IMN.
Se je pa tudi že srček videl. Je pa to odvisno od tega, kdaj si zanosila in če imaš redne M. Če ne, potem je bolje, da je pregled vseeno malo kasneje.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2010 11:58:55   
Neža_b
Ko sem zagledala črtico na testu sem poklicala, me vprašala kdaj je bil datum zadnje menstruacije in me naročila v 6 tednu. Pa se je že videla pikica :).

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2010 12:42:32   
Bonnie_RR
Po pozitivnem testu sem poklicala G - sestra mi je, glede na datum zadnje menstruacije, dala datum v 9. tednu.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Neža_b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2010 16:45:09   
Ploha
1 sem imela v 9 tednu
zdaj pa v 10 tednu...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!