kdaj na prvi pregled (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tasika12 -> kdaj na prvi pregled (12.4.2010 9:46:55)

Pozdravljene,

zanima me v katerem tednu je priporočljivo, obiskati ginekologinjo. Pred tem sem imela ss, sedaj sem po nekaj mesecih zagledala spet črtico in sem vesela, ampak se ne upam preveč veselit, ker me je strah spet česa. Tak, da prosim za nasvet.
Lep pozdrav
Tašika

AnciM -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 10:01:44)

Srček se pokaže sicer šele v 6 - 7 tednu. Prej se pa že vidi vreča. Jaz bi verjetno počaka vsaj 7 teden, da ne bi bila preveč živčna ali se bo srček prikazal al ne.

x_srečka_x -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 10:35:30)

Ko sem po SS ponovno zanosila, so me vzeli naprej, to je bilo v 7t., da so preverili če je vse vredu. Ker drugače naročajo šele okorg 10t, vsaj pri nas.

tix -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 10:54:06)

jaz sem poklicala, da imam pozitiven test in so me sami naročili 7t in nekaj dni in se je lepo z UZ čez trebuh videlo

divans1 -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 11:00:49)

Jst sm šla v 9. tednu, ko se je že vse lepo videlo, prej pa brez veze hodit....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Martinčka -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 11:01:14)

jaz sem tudi poklicala ko je minil en teden ko sem ugotovila da sem noseča (ker sem zvedela da sem noseča en teden pred predvideno menstruacijo in sem želela za ziher počakat tisti en dan zaustanka) in me je naročila kar čez en teden da preveri če je res kaj na tem.. potem me je pa ponovno naročila čez tri tedne... tako da kar čimprej pokliči in te bodo že dali na pregled kot se jim bo zdelo prav. 

pa čestitke in lepo, zdravo nosečnost ti želim!

severnica77 -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 11:35:50)

Jaz sem bila na UZ pri 6t - tudi zaradi predhodnega SS in ene IMN.
Se je pa tudi že srček videl. Je pa to odvisno od tega, kdaj si zanosila in če imaš redne M. Če ne, potem je bolje, da je pregled vseeno malo kasneje.

Neža_b -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 11:58:55)

Ko sem zagledala črtico na testu sem poklicala, me vprašala kdaj je bil datum zadnje menstruacije in me naročila v 6 tednu. Pa se je že videla pikica :).

Bonnie_RR -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 12:42:32)

Po pozitivnem testu sem poklicala G - sestra mi je, glede na datum zadnje menstruacije, dala datum v 9. tednu.

Ploha -> RE: kdaj na prvi pregled (12.4.2010 16:45:09)

1 sem imela v 9 tednu
zdaj pa v 10 tednu...

Stran: [1]